19. 01. 2021 - 21:10
KAKO JE RONALDO MOGAO PARTIZANU DA "IZBIJE" 4 MILIONA EURA IZ...
907
Shares
KAKO JE RONALDO MOGAO PARTIZANU DA

KAKO JE RONALDO MOGAO PARTIZANU DA "IZBIJE" 4 MILIONA EURA IZ DŽEPA! Legendarni Brazilac za dlaku crno-bijele "zavio u crno"

19. 01. 2021 - 21:10
0
Shares

Bivši napadač Partizana Umar Sadik pravi je hit u španskoj drugoj ligi, Segundi. 

Sadik je nakon odlaska iz Humske i potpisa za špansku Almeriju za ovaj klub na 19 mečeva čak 11 puta zatresao mrežu protivnika i tako je zapao za oko mnogim klubovima među kojima se našao i Valjadolid, čiji je vlasnik od skoro legendarni Brazilac Luis Nazario da Lima Ronaldo, ili samo Ronaldo. 

2437047-collage-ls

Bivši as Barselone, Intera, Milana i Reala želio je već u ovom januarskom roku da Nigerijca vidi u svom klubu, ali do toga ipak neće doći. 

"Pričali smo sa Ronaldom oko Sadika. Na njega gleda kao na igrača koji je potreban svakom timu, ali se Almerija obezbijedila i sve je u startu odbacila. Almerija želi da se vrati u LaLigu i Sadik je deo njihovih planova", prenose mediji u Nigeriji izjavu Sadikovog zastupnika. 

Tako je Brazilac Ronaldo ostao bez velikog pojačanja, a Partizan sačuvao nadu za dodatnih četiri miliona eura ukoliko Almerija izbori plasman u Primera, a Nigerijac upiše više od 50 nastupa za ovaj klub, što deluje veoma realno u ovom trenutku. 

Alamerija trenutno zauzima treće mesto u La Ligi sa bodom i utakmicom manje od drugolasirane Majorke, i četiri boda manje od prvoplasiranog Espanjola. 

Podsjetimo, prva dva kluba na kraju sezone obezbediće direktan plasman u najelitnije fudbalsko takmičenje u Španiji, dok će se timovi od trećeg do šestog mesta boriti za to još jedno dodatno mesto za plasman u Primeru.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti