19. 01. 2021 - 09:48
Ibrahimović nakon briljantne partije: Potpisao je! Sad ćemo...
907
Shares
Ibrahimović nakon briljantne partije: Potpisao je! Sad ćemo zajedno plašiti protivnike

SERIE A

Ibrahimović nakon briljantne partije: Potpisao je! Sad ćemo zajedno plašiti protivnike

Sport.ba
19. 01. 2021 - 09:48
0
Shares

Zlatan Ibrahimović blistao je i sinoć u dresu Milana na gostovanju Cagliariju. Rossoneri su slavili s 2:0, a oba pogotka dao je Šveđanin bh. korijena.

Tako je Milan opet zasjeo na vrh Serije A, s tri boda ispred gradskog rivala Intera koji je noć prije s 2:0 nadigrao Juventus.

ZLATAN S ONOG SVJETA: Ibrahimović je sinoć postigao dva gola, ali nogometni svijet bruji o ovom spektakularnom potezu velikog majstora

Nakon briljantne partije sinoć, Ibra je dao intervju za Sky Sports. Osim što je komentirao igru i pohvalio saigrače, Zlatan je otkrio i da je Milan završio posao s Marijom Mandžukićem koji bi danas trebao biti predstavljen kao novi igrač kluba.

"Mario Mandžukić je potpisao ugovor, postat će novi igrač Milana. Sad će nas biti dvoje za plašenje protivnika", rekao je nasmijani Ibrahimović u kameru. 

Podsjetimo, Šveđanin je samo potvrdio informacije koje su objavili talijanski mediji nešto ranije. Oni su objavili da je Mandžukić obavio liječnički pregled u Milanu i da će danas biti predstavljen kao novi igrač. 

Sve je dobro prošlo na liječničkim pregledima, no Mandžukićev menadžer se nalazio u Cagliariju pa je hrvatski napadač morao pričekati njegov dolazak u Milan. Objava bi trebala biti obavljena u jutarnjim satima. 

Navodno će potpisati ugovor vrijedan 1.8 miliona eura do kraja sezone uz opciju produljenja na još jednu cijelu sezonu za 3.6 miliona eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Sport.ba)

Učitaj još novosti