19. 01. 2021 - 08:20
"SVI ONI ZASLUŽUJU DA SAZNAJU ISTINU": Oglasio se legendarni...
907
Shares

DRUŠTVENE MREŽE

"SVI ONI ZASLUŽUJU DA SAZNAJU ISTINU": Oglasio se legendarni Sergej Barbarez, sad je sve jasno...

19. 01. 2021 - 08:20
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jedan od kandidata za selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez oglasio se nakon nekoliko neuspješnih pokušaja imenovanja selektora "Zmajeva", gdje mu je glavni konkurent Ivajlo Petev.

“Puno ljudi mi se posljednjih dana javlja, šalje poruke, zaustavlja na cesti, daju mi podršku i nadaju se da ću ja biti selektor reprezentacije. Mislim da svi oni zaslužuju da znaju istinu, da ja, ustvari, od razgovora više nisam imao nikakvog kontakta s bilo kim iz Saveza. Očito je da ja već odavno nisam kandidat i da su se ‘oni’ davno odlučili za nekog drugog. I bolje tako, jer kao što sam rekao ranije, nikada nisam i neću biti dio nečijih igara”, naveo ne Barbarez.

“Žao mi je samo jer, prema vašoj podršci i reakcijama, vjerujem da budem selektor nije bila samo moja želja nego i želja navijača… Zato želim još jednom reći VELIKO HVALA za sve što doživljam od prvog dana od kada sam u reprezentaciji, pa sve do danas, kao i za ono što tek dolazi, JER OVO JE POSEBNA VEZA KOJU NIKO NE MOŽE PROMIJENITI. Ponosan sam što ste uvijek uz mene i što ste mi ovakva podrška i još jednom vam hvala svima, na svakoj poruci, na svakom pozivu, na svakom rukovanju, na svakom pozdravu s druge strane ulice. Bez vas ne bih bio ono što jesam i na tome vam veliko HVALA!!!”, naveo je.

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti