16. 01. 2021 - 17:50
NEVJEROVATNI TRASFERI U NAJAVI: Liverpool je spreman dati 100...
907
Shares
NEVJEROVATNI TRASFERI U NAJAVI: Liverpool je spreman dati 100 milijuna eura za hit igrača Premiershipa

NEVJEROVATNI TRASFERI U NAJAVI: Liverpool je spreman dati 100 milijuna eura za hit igrača Premiershipa

16. 01. 2021 - 17:50
0
Shares

Zimski prijelazni rok je krenuo početkom nove godine,.


ARSENAL PRELOMIO
Mesut Özil sve je bliže odlasku iz Arsenala, javlja danas Goal. Igračevi predstavnici dogovorili su s Arsenalom raskid  bogatog ugovora od 350 tisuća funti tjedno koji je potpisan do 2023. godine.

Nijemac silno želi otići iz Londona kako bi potpisao za Fenerbahče, a sada će to i moći učiniti. Posao bi trebao biti objavljen već sutra.

LIVERPOOL ŽELI TRAOREA
Adama Traore velika je želja Liverpoola, piše katalonski Sport. Zvijezda Wolverhamptona je hit Premiershipa, a očito su to prepoznali i na Anfieldu.

Ako je vjerovati napisima engleskih medija, Wolvesi bi za njega tražili iznos koji bi mogao ići i do 100 milijuna eura, a Liverpool je navodno spreman platiti taj novac. 

HAJDUK PRODUŽIO S TALENTOM
Talentirani osamnaestogodišnji krilni napadač Stipe Biuk danas je stavio potpis na profesionalni ugovor s Hajdukom do 2026. godine. Kao kapetan predvodio je juniorsku momčad Bijelih koja je vodeća na ljestvici u prvom dijelu sezone, a Stipe je bio jedan od najistaknutijih pojedinaca.

Zahvaljujući svojim dobrim predstavama pozvan je na zimske pripreme s prvom momčadi, zajedno s Marinom Ljubičićem. Redoviti je član svih mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Hrvatske.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


JEDVAJ U TURSKU?
Bešiktaš je zainteresiran za dovođenje Tina Jedvaja. Jedvaj je u Bayer Leverkusenu daleko od prve momčadi i ove sezone ima tek šest nastupa.

ERIKSEN BJEŽI IZ INTERA
Christian Eriksen pokušava što prije otići iz Intera samo godinu dana nakon što je stigao iz Tottenhama. Fabrizio Romano piše da bi se rado vratio u Tottenham, no problem je u njegovoj plaći.

ALLI ŽELI U PSG
Dele Alli nesretan je u Tottenhamu pod vodstvom Josea Mourinha i za njega je zainteresiran PSG. 24-godišnji veznjak odigrao je samo 472 minute ove sezone za Spurse, a prema Transfermarktu vrijedi 38 milijuna eura.

MILAN PO ENGLEZA
Chelseajev branič Fikayo Tomori mogao bi otići u Milan, piše Guardian. Klubovi moraju dogovoriti hoće li to biti posudba ili transfer. U slučaju transfera Milan će morati platiti 28 milijuna eura.

MILAN AKTIVAN NA TRŽIŠTU
Milan je na posudbu doveo Soualihoa Meitea iz Torina. 26-godišnji veznjak ostat će do kraja sezone u redovima Rossonera.

NAPOLI ŽELI BARCELONINOG BEKA
Napoli želi posuditi Barceloninog lijevog beka Juniora Firpa, piše Sky. Ovaj 25-godišnjak nije u prvim planovima trenera Ronalda Koemana.

ZLATAN PREGOVARA S MILANOM
Zlatan Ibrahimović planira pregovore s Milanom o nastavku suradnje iako uskoro puni 40 godina. Šveđanin je to potvrdio za Corriere dello Sport.

Još nije poznato pod kojim bi uvjetima trebao nastaviti suradnju, ali njegov menadžer Mino Raiola otvorio je pregovore s Milanom. 

CHELSEA I UNITED LOVE ISTOG IGRAČA
Declan Rice jedan je od najpoželjnijih igrača na Otoku. Njega bi u ovom prijelaznom roku dovesti voljeli Manchester United i Chelsea, piše ESPN.

Chelsea ga je prepoznao još kad je imao 14 godina, bio je dio klupske akademije, ali je onda kao jako mlad igrač pušten u West Ham. Sada bi ga Chelsea morao platiti 95 milijuna eura ako ga želi natrag. 

BARCELONIN GOLMAN ZATRAŽIO TRANSFER
Neto je zatražio od Barcelone da ovog mjeseca napusti klub, piše katalonski Sport. U klub je stigao u ljeto 2019. i od tad je nastupio samo 14 puta. 

Ako Neto napusti klub, Inaki Pena će ga naslijedi kao zamjena za Ter Stegena koji je siguran kao Barcelonin broj jedan u godinama koje dolaze. 

 

 

(Index)

Učitaj još novosti