14. 01. 2021 - 20:32
Novinarka se Mulleru smijala u lice nakon sramote Bayerna,...
907
Shares
Novinarka se Mulleru smijala u lice nakon sramote Bayerna, Nijemac izgubio živce i oštro reagovao

Novinarka se Mulleru smijala u lice nakon sramote Bayerna, Nijemac izgubio živce i oštro reagovao

14. 01. 2021 - 20:32
0
Shares

Fudbalski svijet je sinoć prisustvovao najvećem iznenađenju 2021. godine kada je u okviru Kupa Njemačke drugoligaš Kiel izbacio aktuelnog prvaka Evrope, Bayern Minhen. 

Zbog poraza od Kiela na meti jedne novinarke našao se fudbaler Bayerna Thomas Muller kome se nisu svidjele provokacije pomenute novinarke. 

"Izgubili smo od autsajdera. Igrali su čvrsto, kao i svi drugoligaši, poslije kao da se igrao ping pong, pokušavali smo sve, ali nismo uspjeli da postignemo još neki gol. Ne mogu da vjerujem, razočarani smo", bila je izjava Mullera nakon meča, a onda je novinarka upitala za atmosferu u svlačionici, sve to sa dozom podsmijehivanja u glasu. 

"Šta mislite, kakva je atmosfera? Vama je to smiješno, žustro je odgovorio Muller, na što je novinarka poručila da joj jeste smiješno jer se ovako nešto Bayernu nije dogodilo već 20 godina. 

"Atmosfera je kakva jedino može biti. Imali smo samopouzdanje pred izvođenje penala, probali smo, ali oni su bili nepogrešivi. Zamislite i sami kakva je atmosfera", odgovorio je Muller. 

 

Učitaj još novosti