14. 01. 2021 - 19:43
Novak stigao u Australiju VIP avionom s Nadalom: Ovako izgleda...
907
Shares
Novak stigao u Australiju VIP avionom s Nadalom: Ovako izgleda karantin koji čeka tenisere

Novak stigao u Australiju VIP avionom s Nadalom: Ovako izgleda karantin koji čeka tenisere

14. 01. 2021 - 19:43
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najbolji teniser svijeta iz Barselone kreće put Australije, gdje će narednih 14 dana provesti u izolaciji

Novak Đoković je stigao u Australiju, gdje ga čeka 14-dnevni karantin, a zatim i izazovi na egzibiciji u Adelejdu, ATP kupu i Australijan openu.

Novak je u Adelejd stigao čarter letom iz Barselone, koji je obezbijedio Australijan open, a nema sumnje da je atmosfera u avionu za dug let od nekoliko sati bila interesantna, pošto je uz Novaka na letu bio i Rafael Nadal, kao i Dominik Tim, koji je to i otkrio u svojem pismu navijačima.

- Poslije zaustavljanja u Barseloni, preda mnom je dugo putovanje i ovde su neke teniske zvijezde među putnicima, uz moj tim, Novak Đoković i Rafael Nadal su u avionu, i nadravno, moj sparing partner Denis Novak - napisao je Tim.

Telegraf je od čitalaca iz Melburna dobio i "svježe fotografije" koje su snimljene ispred jednog od hotela u kojem će igrači biti u karantinu, a koje djeluju sablasno i apokaliptično.

karantin-u-melburnu-6-830x0profimedia-0583340025-830x0profimedia-0583339064-830x0
Tenisere autobusi direktno sa aerodroma prevoze u karantin, koji je ograđen, ispred su jake snage policije, sanitarna inspekcija, koja dezinfikuje igrače po dolasku u hotel, a tu su i novinari i snimatelji koji žele da zabilježe dolazak teniskih zvijezda pred Australijan open i smještaj u karantin.

Novak, Nadal i Tim će imati priliku da budu u karantinu u Adelejdu, koji je nešto "fleksibilniji", jer će oni na raspolaganju imati 5 sati da provedu izvan hotela. To je izazvalo pobunu jednog dijela igrača, sam Novak je takođe istakao da nije zadovoljan što se njemu i još nekolicini igrača i igračica omogućava lakša situacija, ali je to bio jedini način organizatora, koji su usljed komplikacije zbog tužbe vlasnika apartmana u prvobitno planiranom hotelu za karantin, ostali bez dovoljnog broja smještaja za igrače.

Pogledajte i kako je izgledao dolazak Novaka Đokovića, Nadala i Tima u Adelejd, kao i fotke sa lica mjesta karantina koji čeka tenisere pred početak Australijan opena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti