13. 01. 2021 - 22:40
Harden prešao u Brooklyn Netse u spektakularnom trejdu
907
Shares
Harden prešao u Brooklyn Netse u spektakularnom trejdu

Harden prešao u Brooklyn Netse u spektakularnom trejdu

13. 01. 2021 - 22:40
0
Shares

JAMES Harden novi je košarkaš Brooklyn Netsa, objavio je danas Adrian Wojnarowski s ESPN-a. 

U velikom trejdu sudjelovala su četiri kluba. Rocketsi su za Hardena dobili Exuma iz Clevelanda te LeVerta i Kurucsa iz Netsa. LeVerta su odmah proslijedili u Indianu te su ga uz pick druge runde trejdali za Victora Oladipa. Rocketsi su dobili i četiri picka prve runde (tri od Netsa, jedan od Bucksa) i četiri mogućnosti razmjene. Cleveland je u ovoj razmjeni dobio Jaretta Allena i Taureana Princea iz Netsa.

Priča se kotrlja već neko vrijeme
Odlazak Jamesa Hardena je danima postajao sve bliži. Bilo je jasno da Houston Rocketsi više jednostavno nisu u njegovim planovima. Bradonja je nakon sinoćnje utakmice praktički javno kazao kako odustaje od ekipe. 

"Jednostavno nismo dovoljno dobri. Nemamo kemiju, talent, ništa. I to se vidi na posljednjim utakmicama. Volim ovaj grad, učinio sam doslovno sve što sam mogao. Ali situacija je luda i mislim da se ne može popraviti", rekao je nakon sinoćnjeg poraza od Lakersa 117:100, četvrtog za Rocketse u posljednjih pet utakmica.

Ubrzo se javio i poznati Wojnarowski koji je objavio da Houston redovno pregovara s nizom momčadi, ali da je njegova cijena previsoka. Ipak, dogovor je na kraju postignut u bizarnom tradeu. 

Puno se priča o Hardenovom izgledu
Posljednjih dana se o Hardenu najviše pričalo zbog njegovog izgleda. Tijekom početka priprema je partijao, morao u karantenu i stigao s primjetnim viškom kila.

Taj se višak ne vidi toliko za vrijeme igre koliko tijekom zagrijavanja, dok igrači nose klupske trenirke, a u njima jedan od najboljih košarkaša svijeta, koji ove sezone zarađuje 41 milijun dolara, izgleda kao sredovječni rekreativac.

Na posljednje četiri utakmice ostao je ispod 20 poena, što mu se nikad nije dogodilo otkad je 2012. u Houston stigao iz Oklahom

Učitaj još novosti