13. 01. 2021 - 16:31
Bomba iz Italije! Mandžukić na pragu velikana, ali u Juventus...
907
Shares
Bomba iz Italije! Mandžukić na pragu velikana, ali u Juventus se ipak ne vraća

Bomba iz Italije! Mandžukić na pragu velikana, ali u Juventus se ipak ne vraća

13. 01. 2021 - 16:31
0
Shares

Hrvatski nogometaš bez kluba je još od ljeta kada je napustio katarski al-Duhail

Mario Mandžukić, umirovljeni član Vatrenih, na pragu je senzacionalnog povratka u Italiju, ali informacije govore da neće ponovno odjenuti dres Juventusa kao što se prethodnih dana nagađalo, već AC Milana!

Još jedan detalj otkrio kolika je Mandžo veličina, Hrvatu ostali ne mogu ni blizu
Vijest upravo prenosi Eurosport, a jutros su je istaknuli i neki talijanski portali koji iz dana u dan prate situaciju vezanu uz Rossonere.

Eurosport piše da je prva želja Milana bila posudba Luke Jovića, no budući da se srpski nogometaš odlučio privremeno vratiti u Eintracht, Paolo Maldini se okrenuo ideji dovođenja nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

Jasno, želja sportskog opertivca Milana je osnažiti napad uoči nastavka sezone, ne ostaviti gotovo sve na leđima Zlatana Ibrahimovića, pogotovo u situaciji kada momčad neočekivano dobro grabi prema naslovu prvaka Italije.

Milan nakon 17 odigranih utakmica i dalje drži čelnu poziciju s 40 bodova i samo jednim porazom, a prate ga Inter (37), Roma (34) i Juventus (33). 


Hrvate odmah preuzeli naoružani specijalci, nikome ovih dana neće biti svejedno
Ponovimo, talijanski su mediji posljednjih dana spominjali moguć povratak Mandžukića u redove Stare dame, pisali da je velika želja navijača, međutim novi dan je donio i nove informacije.

Tako i portal Calciostyle govori da je dogovor između Milana i Mandžukića na pomolu, a barata i informacijom da je Hrvat pristao na ugovor vrijedan dva milijuna eura uz opciju produljenja na još jednu godinu.

Učitaj još novosti