11. 01. 2021 - 15:22
"MNOGI OD VAS su željeli da to saznaju o meni..." Ana Ivanović...
907
Shares

"MNOGI OD VAS su željeli da to saznaju o meni..." Ana Ivanović se pružila, fotografisala i priznala ovo

11. 01. 2021 - 15:22
0
Shares

Ana Ivanović nastavlja da u prvom mjesecu 2021. ne samo svojim izgledom, već i ponašanjem, izaziva priličnu pažnju onih koji je prate na društvenim mrežama.

Nedavno je naša bivša teniserka, sada majka dvoje djece u sretnom braku sa Bastijanom Švajnštajgerom zadivila mnoge i novogodišnjim izbor odjeće, pa prvojanuarskom šetnjom sa suprugom, a onda i zanimljivom karmin-scenom iz kupatila.

screenshot-47

Sada je, prosto prilegla, "uzela knjigu u šake" i fotografisala se uz sljedeći komentar:

"Mnogi od vas su željeli da znaju koje su mi omiljene knjige. Evo jedne od onih koju rado preporučujem, 'Lomljenje navika dosadašnjeg 'ja'". Ako ste je čitali, javite mi da li je i vama prijala", napisala je Ana Ivanović.

Ona je, inače, već dugo godina poznata kao "jedna od najnačitnijih sportistkinja", sada u zasluženoj teniskoj penziji.

Umjela je ne tako rijetko da objavi fotografije iz svoje sobe, baš kako čita, a njena navika da "dobar dio dana posveti knjigama" pretrpjela je, prirodno, izmjene otkako je postala majka.

Naravno, od čitanja nije odustala.

Nikada i nije skrivala koliko smatra da je književnost važna za razvoj ličnosti, a 2008. je, tada 21-godišnja Ivanovićeva, rekla za "Tennis-prose" da joj je omiljeni žanr "istorijski triler".

Kako je sazrjevala, tako su joj se vidici proširivali, pa je počela uživa i u teniskim autobiografijama, poput one koju je pisala njen idol iz mladosti, Monika Seleš, a i nekim drugim žanrovima.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti