10. 01. 2021 - 09:45
Mandžu čeka TRANSFER ŽIVOTA? Jedan se strateg voljan i kladiti...
907
Shares
Mandžu čeka TRANSFER ŽIVOTA? Jedan se strateg voljan i kladiti da će tako završiti

VRAĆA SE U JUVENTUS?!

Mandžu čeka TRANSFER ŽIVOTA? Jedan se strateg voljan i kladiti da će tako završiti

Sport.ba
10. 01. 2021 - 09:45
0
Shares

Zimski prijelazni rok je u tijeku, a Juventus traži napadača koji bi mogao mijenjati Alvara Moratu. Tako barem tvrde talijanski mediji, čiji novinari ističu da će Stara dama morati potražiti pomoć kako nakon devet uzastopnih sezona ne bi iz ruku ispustila Scudetto.

Budući da je slobodan igrač, u njihovim se kombinacijama sve češće spominje i Mario Mandžukić, nekadašnji hrvatski reprezentativac, kojeg je iz kluba praktički potjerao Maurizio Sarri jer je favorizirao neke druge, svoje igrače.

No, Sarrija u klubu više nema, igračima dirigira Andrea Pirlo, kojemu se zasigurno ne sviđa pogled na tablicu, a kaže da je Juventus trenutačno tek na petoj poziciji. U tom smislu rečeno, ne bi ni Pirlo olako rekao ne igraču koji poznaje prilike, kako u klubu, tako i u talijanskome nogometu budući da je tamo ostavio dubok trag.

To mišljenje dijeli i Christian Bucchi, bivši strateg Sassuola, Beneventa i Empolija, koji je u petak tijekom emisije "Up and Down" na postaji Radio Bianconera silno nahvalio Mandžu.

- Ko bi trebao biti zamjenik Morate? Čuo sam puno glasina da će Juventus nastojati dovesti Quagliarellu, ali moje je mišljenje da treba krenuti od Mandžukića. Nisu ga trebali otjerati iz kluba, Juventus je od tada oslabljen. 

Bio je od neprocjenjive vrijednosti, odrađivao je jako puno prljavog posla, omogućavao drugima da zabijaju, napose Higuainu. Budući da se spominju bivši igrači, ja bih se kladio na Mandžu - kazao je Bucchi, dok istu glasinu o zanimanju Juvea prenose i pojedini tamošnji portali.

Tako povratak Marija Mandžukića u Juve zaziva i kolumnist Calciomercata Marcello Chirico, ali svoju kombinaciju vrte i španjolski novinari. Primjerice, Don Balon tvrdi da je Mandži za petama još jedan njegov bivši klub, madridski Atletico!

- Da, zainteresirani smo za Mandžukića i možemo kompletirati transfer ako se nađemo sa zahtjevima - rekao je jučer trener Besiktasa Sergen Yalcin.

Osim njega, još jedan Hrvat je blizu nove sredine. Ivan Perišić je svaki prijelazni rok 'na izlaznim vratima' Intera prema pisanju medija, onda hrvatski mađioničar ode na posudbu, a gdje god ode pokaže koliko vrijedi. Nažalost, uvijek se izjalovi nešto da ga klub ne otkupi od talijanskog velikana, no sada bi se to moglo promijeniti. 

Jasne su simpatije Josea Mourinha prema uslugama Hrvata, a navodno je Tottenham već krenuo u akciju dovođenja Perišića u svoje redove, piše FootMercato. Ipak, i ovo je tek, čini se, opcija posudbe s mogućnošću otkupa.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti