09. 01. 2021 - 15:37
O NJEMU BRUJI ENGLESKA! Klinac dao gol Liverpulu, poklonio...
907
Shares
O NJEMU BRUJI ENGLESKA! Klinac dao gol Liverpulu, poklonio dres Fabinju, pa mu uzeo! Evo i zašto! /VIDEO/

O NJEMU BRUJI ENGLESKA! Klinac dao gol Liverpulu, poklonio dres Fabinju, pa mu uzeo! Evo i zašto! /VIDEO/

09. 01. 2021 - 15:37
0
Shares

Fudbaler Aston Vile, Lu Beri, još nije punoljetan, a odavno se u Engleskoj priča o njemu... Ponovo je skrenuo pažnju na sebe, ali ne zbog gola koji je dao Liverpulu, nego onoga što je uslijedilo poslije meča.

Lu Beri je u meču FA kupa sa Liverpulom dobio šansu, pošto je Aston Vila na teren izašla sa omladinskim timom. Još uvijek maloljetni igrač je odmah golom pokazao zašto je veliki talenat, a poslije meča smo vidjeli jedan divan momenat. 

 

Beri je zamijenio dres sa Fabinjom nakon utakmice, a onda je neko od ljudi iz stručnog štaba Vile prišao i podsjetio ga da je ovo bio njegov debi, na kome je dao gol velikom Liverpulu. Pošto je shvatio da ipak želi dres sa debija za sebe, pritrčao je sjajnom Brazilcu i u tunelu mu zatražio svoj dres. 

Dobio ga je nazad, a Fabinjo je  ostavio mladom vezisti i svoj. 

- Kad sam postigao gol i počeo da slavim, sve je izašlo iz mene. Bilo je to veliko olakšanje. Ponosam sam na sve naše igrače, od početka do kraja utakmice dali smo sve od sebe, rekao je Beri poslije meča. 

Ponikao je Beri u VBA, a onda ga je uočila Barselona i dovela ga u svoje redove. Procijenio je da  u Barsi neće dobiti pravu šansu, pa je potpisao za Aston Vilu. 

Učitaj još novosti