06. 01. 2021 - 15:32
VELIKO POJAČANJE ZA KATALONCE Odbio Liverpool, srce kaže -...
907
Shares
VELIKO POJAČANJE ZA KATALONCE Odbio Liverpool, srce kaže - Barcelona!

WIJNALDUM STIŽE

VELIKO POJAČANJE ZA KATALONCE Odbio Liverpool, srce kaže - Barcelona!

06. 01. 2021 - 15:32
0
Shares

Niz engleskih i španskih medija piše da je Georginio Wijnaldum definitivno odbio Liverpoolovu ponudu za produljenjem ugovora kako bi na ljeto kao slobodan igrač prešao u Barcelonu.

Wijnaldum (30) je u Liverpool prešao iz Newcastlea u ljeto 2016. uz odštetu od 27 milijuna eura. Jedan je od najvažnijih igrača prilikom osvajanja europskog i engleskog naslova zadnje dvije godine. Ove seone nije propustio nijednu prvenstvenu utakmicu Redsa i Jurgen Klopp je javno tražio od uprave da učini sve kako bi ga zadržala.

Liverpool je to pokušao. Novi ugovor ponudio mu je početkom decembra, ali se Wijnaldum dugo premišljao. Guardian je pisao kako je 27. decembra tražio još vremena da razmisli prije nego što da konačan odgovor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gini Wijnaldum (@gwijnaldum)

Prema spomenutim izvorima, sada je odlučio odgovoriti niječno Liverpoolu i Kloppu kako bi otišao Barceloni i Ronaldu Koemanu. Trener Barcelone, koji je Wijnalduma vodio u reprezentaciji Nizozemske, već mjesecima inzistira na dovođenju miljenika i sunarodnjaka.

Ako u tome uspije, Wijnaldum će iz Liverpoola prijeći u Barcelonu, koju je upravo on izbacio partijom za povijest u nezaboravnom uzvratu polufinala Lige prvaka 2019.

Učitaj još novosti