02. 01. 2021 - 23:33
Nakon što je dogovorio transfer zvijezde Bayerna, Real sada...
907
Shares
Nakon što je dogovorio transfer zvijezde Bayerna, Real sada ide po Salaha?

Nakon što je dogovorio transfer zvijezde Bayerna, Real sada ide po Salaha?

02. 01. 2021 - 23:33
0
Shares

Novinar Sky Sporta Angelo Mangiante piše kako je Real Madrid jako zainteresiran za dovođenje Mohameda Salaha sljedećeg ljeta.

Nije ovo prvi put da se priča o interesu Reala za sjajnog Egipćanina koji je u posljednje vrijeme sve nezadovoljniji statusom u Liverpoolu. Uvrijedio se što nije dobio kapetansku traku protiv Midtjyllanda u Ligi prvaka, a o interesu Reala je već pričao javno.

screenshot-10

"Teško pitanje. Mogu samo reći da je sve u rukama kluba i on odlučuje", rekao je Egipćanin.

Kada je Jurgen Klopp doveo Salaha iz Rome u ljeto 2017. za 42 milijuna eura, nitko nije mislio da će Egipćanin postati jedan od najboljih ofenzivaca svijeta, no upravo to se dogodilo.

Salah je među najzaslužnijima za osvajanje Lige prvaka i Premier lige otkako je stigao u Liverpool. U 175 nastupa u klubu zabio je 110 golova uz 45 asistencija.

Klopp ipak ne vjeruje da će Salah ostati.

"Uvijek možemo između redova tražiti ono što nam se sviđa. Jedini razlog za to da Salah napusti Liverpool trenutno može biti loše vrijeme. Je li jedan razlog dovoljan? Ovo je jedan od najvećih klubova svijeta, plaćamo ga dobro. Možda ne najviše na svijetu, ali svakako ga plaćamo dobro i imamo senzacionalan stadion s nevjerojatnim navijačima", rekao je Nijemac pa dodao:

"Naše boje su crvene, najljepše. Ne možete natjerati ljude da ostanu, ali tako je, kako je. Sve je u trenutku, pravom trenutku, stvarima poput toga. I mi mijenjamo momčad, dovodimo igrače, a ako netko želi otići ne možemo ga zadržavati. Jedino što ne razumijem je zašto bi sad itko želio otići odavde."

Real se sprema za vrlo aktivni prijelazni rok, već je dogovorio transfer Davida Alabe, a također će pokušati dovesti Kyliana Mbappea.

Sport.b/Index

Učitaj još novosti