01. 01. 2021 - 19:34
REAL NE ŠTEDI NOVAC Zidan dovodi dva brutalna pojačanja za...
907
Shares
REAL NE ŠTEDI NOVAC Zidan dovodi dva brutalna pojačanja za napad na sva tri trofeja

REAL NE ŠTEDI NOVAC Zidan dovodi dva brutalna pojačanja za napad na sva tri trofeja

01. 01. 2021 - 19:34
0
Shares

Kraljevski klub je tokom jesenjeg dijela sezone često "štucao".

Iza Reala je turbulentna jesen tokom koje je na jedvite jade izboren plasman u nokaut fazu Lige šampiona, a u La Ligi je napravljen veliki zaostatak za gradskim rivalom Atletikom. Zbog svega toga, Real nastoji da se ozbiljno pojača u zimskom prelaznom roku, a na meti kraljevskog kluba je nekoliko igrača na poziciji u sredini terena i odbrani. 

Trener Reala Zinedin Zidan rado bi video na stadionu "Santjago Bernabeu" je i vezista Lajpciga Kristofer Nkunku, kog vide kao dugoročnu zamjenu za Luku Modrića. Nkunku je bivši igrač Pari Sen Žermena i otkako je 2019. prešao u redove njemačkog kluba, postigao je osam golova uz 20 asistencija, pomogavši ekipi da dođe do polufinala Lige šampiona. Cijena mu je oko 30 miliona eura, što za Real nije problem.

Osim Nkunkua, Real je zainteresovan i za 18-godišnjeg lijevog beka lisabonskog Sportinga, Nuna Mendeša. Vjeruje se da ga u Madridu vide kao potencijalnu zamjenu za iskusnog Marsela, koji ima 32 godine i ove sezone ne igra u očekivanoj formi. Cijena od oko 15 miliona eura ne predstavlja problem, ali u Sportingu žele da ga zadrže makar do kraja sezone, pa će taj posao biti malo teže odrađen.

Učitaj još novosti