30. 12. 2020 - 15:58
Barbarez objavio fotografiju sa Spahićem: Poslali jasnu poruku...
907
Shares
Barbarez objavio fotografiju sa Spahićem: Poslali jasnu poruku Savezu

Barbarez objavio fotografiju sa Spahićem: Poslali jasnu poruku Savezu

30. 12. 2020 - 15:58
0
Shares

Kandidat za selektora Zmajeva - proslavljeni bh. nogometaš Sergej Barbarez na društvenoj mreži Instagram postavio je fotografiju s Emirom Spahićem uz vrlo emotivan opis za bivšeg saigrača, a danas člana Stručne komisije NS BiH za izbor novog selektora.

screenshot-27

Barbarez je fotografiju objavio u noći sa srijede na četvrtak, a imao je i snažnu i vrlo emotivnu poruku za bivšeg saigrača.

"Uvjerenost u nekoga/nešto je jača od bratstva", napisao je Barbarez uz oznake "sretni ljudi", "zajedno smo jači", "povlačenje nije opcija"...
Barbarez je, podsjećamo, jedan od najozbiljnijih kadndidata za selektora Zmajeva i upravo je od Spahića dobio podršku da preuzme klupu naše reprezentacije.

S druge strane, drugi član Stručne komisije NS BiH za izbor selektora Zmajeva Zvjezdan Misimović predložio je bugarskog trenera Ivayla Peteva.

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, a koja je održana u ponedjeljak, nije odlučeno ko će biti novi selektor reprezentacije pa ćemo u 2021. godinu ući bez prvog čovjeka stručnog štaba Zmajeva,

Sport.ba/Klix

Učitaj još novosti