30. 12. 2020 - 15:42
MIRE OVO NI U SNU NIJE OČEKIVAO Evo kako navijači reaguju na...
907
Shares
MIRE OVO NI U SNU NIJE OČEKIVAO Evo kako navijači reaguju na njegove igre! Je li ovo REALNO sto se dešava?

MIRE OVO NI U SNU NIJE OČEKIVAO Evo kako navijači reaguju na njegove igre! Je li ovo REALNO sto se dešava?

30. 12. 2020 - 15:42
0
Shares

Trener Barcelone, Ronald Koeman, za sinoćnji meč Primere protiv Eibara na domaćem terenu konačno je uvrstio Miralema Pjanića od prve minute.

Miralem Pjanić se nije proslavio protiv Eibara, a nakon nekoliko mjeseci u klubu sve su glasnije žalopoljke Barceloninih navijača.

16069901389357

Nije bilo Lionela Messija, pa se očekivalo od Miralema Pjanića da diriguje sredinom terena Blaugrane i kreira šanse za svoje napadače. Međutim, umjesto toga Miralem Pjanić je izveden sredinom drugog poluvremena, samo devet minuta nakon što je Barcelona šokantno primila pogodak i krenula da ganja rezultat. Umjesto da sa Miralemom Pjanićem pokuša da napadne goste, Koeman se odlučio da ga izvede smatrajući da će tako prije stići do izjednačenja. Uspjeli su u tome, ali ostalo je na kraju 1:1, što je rezultat ispod svakog očekivanja za navijače Barcelone.

Poslije utakmice nižu se kritike na račun našeg veznjaka. Mnogi navijači su nezadovoljni njegovim igrama u Primeri, a neki se i pitaju zašto su ga uopšte dovodili, kao i konstatovali da "Pjanić ne zna gdje se nalazi".

Pred Miretom je izuzetno težak period. Očigledno je da nakon Koemana, ni kod navijača ne uživa neko veće povjerenje. Da li može da se izvuče iz ovoga i postane ono zbog čega je i doveden, nosilac igre Barcelone?

Učitaj još novosti