01. 12. 2020 - 14:29
Oproštaj od legende tjera suze na oči, KAMEN BI ZAPLAKAO
907
Shares
Oproštaj od legende tjera suze na oči, KAMEN BI ZAPLAKAO

Oproštaj od legende tjera suze na oči, KAMEN BI ZAPLAKAO

01. 12. 2020 - 14:29
0
Shares

Na društvenim mrežama pojavio se video posvećen pokojnom Dijegu Armandu Maradoni, video koji topi i najtvrđa srca.

Uz snimke legendarnog čarobnjaka čuje se glas naratora, koji, pa čak iako ne razumijete jezik na kojem govori, jednostavno tjera suze na oči.

2390627-profimedia0571628327-ls

- Dijego, moram da ti kažem nešto. Ovo je jedan od najgorih dana u mom životu. Prošao sam sve i svašta, ali nikad ništa slično ovome. Htio sam da objavim vijest, ali baš kao ti, ni ja nisam mogao - počinje oproštaj od EL Pibea čovjek čiji je video objabljen na twitter profilu Seleccion Argetnina.

- Ne mogu da govorim, ne mogu da jedem, ne vjerujem da je to istina. Kao da je otišao neko iz moje porodice, kao da je otišao dio svake porodice u Argentini. Oni koji nisu rođeni ovde, teško će to razumjeti. Ako im nikada nije svirana naša himna, ako nisu morali da "skupe" noge, ako nisu morali da daju najbolji gol u istoriji da bi kompletirali glupi rat!

- Da, Dijego, možda zvuči pretjerano, ali ovo je jedan od najgorih dana u mom životu- Zahvaljujuži tebi doživeo sam najljepše, narjomantičnije, najčarobnije, najsretnije i najupečatljivije dane. Dijego, ja sam Argentinac i danas osjećam potrebu da budem blizu drugog Argentinca samo da mi ti ne bi nedostajao toliko mnogo.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti