30. 11. 2020 - 21:26
Arteta: Ne bojim se da ću dobiti otkaz
907
Shares
Arteta: Ne bojim se da ću dobiti otkaz

Arteta: Ne bojim se da ću dobiti otkaz

30. 11. 2020 - 21:26
0
Shares

Mikela Artetu ne zabrinjava mogućnost da dobije otkaz iako Topnici bilježe najgori početak prvenstvene sezone u zadnjih 39 godina. 

screenshot-2

"Kad sam odlučio postati trener pomirio sam se s time da mogu dobiti otkaz ili napustiti klub u bilo kojem trenutku. To se moglo dogoditi mjesec dana nakon što sam potpisao ugovor, možda će se dogoditi sutra ili za šest mjeseci. Nikad ne znaš i o tome uopće ne razmišljam. Moja jedina briga je da izvučem maksimum od igrača, da klubu ide dobro, te da ja budem bolji trener", izjavio je Arteta nakon nedjeljnog poraza od Wolverhamptona (1:2), čime je Arsenal nastavio niz loših rezultata osvojivši samo jedan bod u zadnja tri prvenstvena kola. 

Arteta je igračku karijeru završio u Arsenalu, za koji je igrao od 2011. do 2016. godine, a potom se posvetio trenerskom poslu. Tri i pol godine bio je pomoćnik Pepu Guardioli u Manchester Cityju, a 22. prosinca 2019. postao je trener Arsenala, potpisavši ugovor do ljeta 2023. godine.

U svojoj prvoj sezoni na trenerskoj klupi Arsenala završio je na osmom mjestu u Premierligi, ali je osvojio FA kup. No, ove sezone nakon deset kola nalazi se na 14. mjestu s 13 bodova. 

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti