30. 11. 2020 - 18:40
Zidane: Ja i dalje osjećam istu glad, ali imamo puno čudnih stvari
907
Shares
Zidane: Ja i dalje osjećam istu glad, ali imamo puno čudnih stvari

Zidane: Ja i dalje osjećam istu glad, ali imamo puno čudnih stvari

30. 11. 2020 - 18:40
0
Shares

Real Madrid sutra u Kijevu igra utakmicu petog kola Lige prvaka protiv Šahtara iz Donjecka. U slučaju pobjede, madridski sastav će ostvariti plasman u osminu finala.

Zinedine Zidane u tom susretu neće moći računati na Edena Hazarda koji je ozlijedio bedreni mišić desne noge i s terena će izbivati dvadesetak dana.

zinedine-zidane-946339

Zidane se nada brzom Hazardovom oporavku

"Teška je to situacija za njega, ali svi je moraju prihvatiti. Nikada u karijeri nije bio ozlijeđen, a sada... Vratit će se jači", kazao je Zidane pa objasnio radi li se kod Hazarda više o psihološkom problemu nego fizičkom.

"Ne, on je izrazito snažan. On je ozlijeđen, ali ozljede se događaju svim momčadima. Ne sumnjam u njega i ono što predstavlja kao nogometaš. Nadam se da će brzo opet biti s nama."

Real je protiv Šahtara igrao u prvom kolu nove sezone kada je na domaćem terenu poražen 3:2. Tada je ukrajinski sastav već na poluvremenu vodio 3:0, iako desetkovan koronavirusom u vlastitim redovima.

Pobjeda Real vodi u osminu finala

"Ova utakmica nam je najvažnija u grupi jer nas tri boda mogu odvesti u sljedeću fazu natjecanja. Moramo o tome razmišljati", priznao je francuski trener kojemu su novinari spomenuli kako se promijenio na press konferencijama.

"Ne mislim da sam drugačiji. Isti sam i neću se mijenjati. Možda me ponekad možete vidjeti ozbiljnijeg, ali neću se mijenjati."

Lošu igru Zidane ne miješa sa željom igrača

Real je nakon povratka s reprezentativne pauze pobijedio Inter u Ligi prvaka, ali je u domaćem prvenstvu remizirao s Villarrealom te izgubio od Deportivo Alavesa. Zbog toga se kod Zidanea spominje manjak motivacije kao ključni problem.

"Ja i dalje osjećam istu glad, ali imamo puno čudnih stvari, ozljeda, kratke predsezone, ali glad i želja su ostali isti, nikada nisu napustili ovaj klub. Igrači znaju gdje su i što znači igrati za Real. Uvijek imamo želju i kada odigramo loše, to nikad ne miješam sa željom", zaključio je Zidane.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti