25. 11. 2020 - 12:11
DANA WHITE NIJE MOGAO DOĆI K SEBI: Pogledajte urnebesnu...
907
Shares
DANA WHITE NIJE MOGAO DOĆI K SEBI: Pogledajte urnebesnu reakciju šefa UFC-a kad je doznao pravila Tysonove povratničke borbe

DANA WHITE NIJE MOGAO DOĆI K SEBI: Pogledajte urnebesnu reakciju šefa UFC-a kad je doznao pravila Tysonove povratničke borbe

25. 11. 2020 - 12:11
0
Shares

Meč koji se dugo čekao napokon je pred nama. U subotu će snage odmjeriti 54-godišnji Mike Tyson i 51-godišnji Roy Jones Jr., i to u borbi legendi od osam rundi, koja će se održati u Staples Centru. Prijenos meča gledatelji će moći gledati na RTL-u 29. studenoga uživo od 4 sata ujutro te u snimci od 19.40 sati.

Ovaj dugo najavljivani povratnički meč dviju boksačkih legendi održat će se po posebnim, prilagođenim pravilima.

Boksat će se osam rundi od dvije, umjesto standardne tri minute, neće biti sudaca uz ring, a nakon borbe neće biti proglašen pobjednik. Iz sportske perspektive najbizarnije pravilo za ovaj meč je da su zabranjeni – nokauti. Štoviše, ako nekom od boraca poteče krv, meč se prekida.

“Oni mogu pokazati svoje boksačke vještine, ali ne želim da daju sve od sebe kako bi jedan drugoga ozlijedili. Bit će to čvrsti sparing, ali ne bi smjelo biti nokauta, nije to borba za naslov prvaka”, rekao je Andy Foster, izvršni direktor Sportske komisije Kalifornije.

Šef UFC-a Dan White ostao je u nevjerici kada saznao da borci ne smiju jedan drugoga nokautirati. “Volio bih se kladiti da se to neće dogoditi”, rekao je White.

 

Učitaj još novosti