24. 11. 2020 - 18:14
SVIJET JE NA NOGAMA, VRAĆA SE KONOR! Megregor naprasno...
907
Shares
SVIJET JE NA NOGAMA, VRAĆA SE KONOR! Megregor naprasno prekinuo MMA penziju, slijedi SPEKTAKULARNI REVANŠ!

SVIJET JE NA NOGAMA, VRAĆA SE KONOR! Megregor naprasno prekinuo MMA penziju, slijedi SPEKTAKULARNI REVANŠ!

24. 11. 2020 - 18:14
0
Shares

On će u okviru 257. UFC takmičarskog dana, koji će biti održan 23. januara, imati revanš meč sa Dastinom Poirijeom.

Njih dvojica su odmjerila snage davne 2014, kada je u prvoj rundi tog septembarskog duela Irac savladao pomenutog rivala nokautom u prvoj rundi.

Dastin Poirije je u UFC karijeri ostvario 26 pobjeda i šest poraza, a ove godine je jednoglasnom odlukom savladao Dena Hukera u junu, što mu je bio peti trijumf u poslednjih šest takmičarskih nastupa.

Taj jedan je doživio u septembru 2019. od Habiba Nurmagomedova, protiv kog je nastupao kao privremeni šampion (pobjedom nad Maksom Holovejom).

Prvi čovjek Ultimejt fajt šampionata, Dejna Vajt, nedavno je, kada je bilo tek riječi o mogućem povratku Mekgregora u oktagon, istakao da njegova "eventualna borba sa Poirijeom (sada definitivno zakazana) "neće biti za šampionski pojas" jer vjeruje da će Nurmagomedov, koji je i sam otišao u penziju pobjedivši u oktobru Džastina Gedžija, ipak da se vrati UFC-u.


Konor Mekgregor je, podsjetimo, sa učinkom 22-4, riješio u januaru ove godine da se penzioniše, i to poslije 15-mjesečne pauze koju je okončao nokautiranjem Donalda Sereonea za samo 40 sekundi. Ipak, pristao je da se vrati kada je čuo da postoji mogućnost revanša sa Poirijeom, koji je u međuvremenu "naređao trijumfe" i s kojim je pritom imao i nekoliko "verbalnih bitaka" (a sigurno je i da će nagradni fond biti ogroman).

Ono što se još uvijek ne zna - to je lokacija ovog megdana, a u posljednje vrijeme UFC svoje događaje najčešće organizuje ili u Las Vegasu, ili u Abu Dabiju.

Učitaj još novosti