11. 11. 2020 - 21:31
NAJBOLJI MLADI NOGOMETAŠ PRELAZI U REAL: IGRAČ VRIJEDAN 120...
907
Shares
NAJBOLJI MLADI NOGOMETAŠ PRELAZI U REAL: IGRAČ VRIJEDAN 120 MILIONA EURA

NAJBOLJI MLADI NOGOMETAŠ PRELAZI U REAL: IGRAČ VRIJEDAN 120 MILIONA EURA

11. 11. 2020 - 21:31
0
Shares

"U Realu je zabranjeno spomenuti Mbappeove ime iz dva razloga, ali izvjesno je da ga Real dovodi idućeg ljeta".

Spomenuti razlozi su kako bi se izbjegao medijski cirkus oko toga što najveći klub na svijetu dovodi najboljeg mladog (21) nogometaša svijeta te kako Realov predsjednik Florentino Perez ne bi pokvario sjajne odnose s Nasserom Al-Khelaifijem, predsjednikom PSG-a.

Ipak, jasno je da Perez nije tek tako izjavio kako je "Mbappe jedan od onih igrača koji su rođeni da bi igrali za Real", kao i da je Zidane cijelo vrijeme na vezi sa sunarodnjakom kojeg želi trenirati u Realu. 

"Real je akciju dovođenja Mbappea pokrenuo s maksimalnom diskrecijom, strpljenjem i odlučnošću. Zbog važnosti transfera osobno je vodi predsjednik Perez. Ne želi da mu se ponovi ljeto 2017. kada je Monacu kao zadnju ponudu za Mbappea dao 120 milijuna eura, da bi onda PSG licitirao sve do 180 milijuna eura", piše Eurosport. Mbappea je tako učinio svojim igračem i najskupljim tinejdžerom u povijesti.


Međutim, Real će PSG-u za taj poraz na tržištu uzvratiti tako da će mu Mbappea uzeti za puno manje novca nego što ga je pariški klub platio, navodi ovaj izvor: "Transfer će iznositi optimalno 100 milijuna eura, ali nikako neće prijeći iznos od 120 milijuna eura."

Real ne želi platiti više za Mbappea iz dva razloga. Igrač ne želi produljiti ugovor s PSG-om. Ugovor mu završava samo godinu dana nakon idućeg ljeta, pa Real ne može tražiti visoku odštetu. 

 

Učitaj još novosti