10. 11. 2020 - 22:17
BIT ĆE TO TRANSFER-BOMBA DESETLJEĆA: Ronaldo dogovara prelazak...
907
Shares
BIT ĆE TO TRANSFER-BOMBA DESETLJEĆA: Ronaldo dogovara prelazak u novi veliki klub! Milijuni navijača će ga zamrziti

BIT ĆE TO TRANSFER-BOMBA DESETLJEĆA: Ronaldo dogovara prelazak u novi veliki klub! Milijuni navijača će ga zamrziti

10. 11. 2020 - 22:17
0
Shares

U Juventusu smatraju kako je prerizično dati novi dugogodišnji ugovor 35-godišnjem Ronaldu kojem forma, ma koliko on to ne želi pokazati, ipak opada

Ako se ostvari, ovaj transfer mogao bi biti najveći i najznačajniji u posljednjih desetak godina. Naime, engleski mediji počeli su sve intenzivnije forsirati i potencirati povratak Cristijana Ronalda u Premiership i možda za to imaju i valjan razlog.

Ronaldo, navodno, trenutno ima nekih poteškoća s Juventusom otkako se vratio s duže stanke uzrokovane koronavirusom, pa se navodno već razmatra opcija njegova odlaska u skorije vrijeme. U Juventusu smatraju kako je prerizično dati novi dugogodišnji ugovor 35-godišnjem Ronaldu kojem forma, ma koliko on to ne želi pokazati, ipak opada.

profimedia-0560250382

Zbog toga klub stvara plan kako ga se što prije riješiti i pritom dobro zaraditi. Ronaldu ugovor traje do 2022. godine, a Juventus mu navodno neće ponuditi novi ugovor sljedeće godine i time će ga prisiliti da napusti Torino prije vremena.

Planiraju ga zatim ponuditi svim zainteresiranim klubovima koji mogu podmiriti traženu odštetu od 100 milijuna eura, što je nekako nerealno jer to je ista cijena koju su oni platili za njega kada je dolazio prije dvije godine, ali možda se nađe netko tko će prepoznati njegov marketinški potencijal i netko kome nedostaje ovakav profil igrača kako bi ostvario još veći iskorak.

I tu u priču upadaju engleski mediji koji su započeli s kampanjom Ronaldova transfera u Manchester City. City je ljetos pokušao akvizirati Lionela Messija, ali taj im je posao propao, pa sada mediji tvrde kako su se okrenuli Ronaldu.

“Ako želite nekoga tko će donijeti golove, a Guardiola želi, onda vam je najbolji izbor Ronaldo koji je ultimativna mašina za golove. Messi je sjajan, ali Ronaldo želi da ga se upamti kao najvećeg i napravit će sve da tako bude. Ronaldo je još uvijek gladan golova. Kad god dobije priliku da puca, on je koristi, a nevjerojatan je i u zraku. To je pobjednik kakav treba svakoj ekipi”, zaključio je Townsend.


No, iako bi Ronaldu i Cityju ovaj transfer bio sjajan, mogao bi se stvoriti veliki problem kada su u pitanju navijači i sljedbenici Cristiana Ronalda na društvenim mrežama. Iako je napustio Manchester United prije više od deset godina, tamo ga i dalje gledaju kao božanstvo, a prelazak u redove mrskog gradskog rivala jamačno bi anulirao njegov status kod goleme baze navijača Crvenih vragova.

Riskantan bi to bio potez. City bi bio sjajan klub za Ronalda i opet bi igrao u najjačoj ligi svijeta, a opet pitanje je kako bi se nosio s bijesom Unitedovih pristalica koji su itekako glasni na društvenim mrežama.
 


 
 

Učitaj još novosti