29. 10. 2020 - 19:19
POJAVIO SE NOVI SNIMAK - BENZEMA VRIJEĐAO I VINISIJUSA: Sve...
907
Shares
POJAVIO SE NOVI SNIMAK - BENZEMA VRIJEĐAO I VINISIJUSA: Sve što on radi nema smisla!

POJAVIO SE NOVI SNIMAK - BENZEMA VRIJEĐAO I VINISIJUSA: Sve što on radi nema smisla!

29. 10. 2020 - 19:19
0
Shares

Snimak sa poluvremena meča Borusija Menhengladbah - Real Madrid obišao je planetu za veoma kratko vrijeme, a razlog je što nismo navikli da fudbaleri javno ogovaraju saigrače...

Karim Benzema nije znao da ga kamere snimaju u tunelu, tako da je Ferlanu Mendiju dao instrukciju da u nastavku meča ne dodaje loptu Vinisijusu Žunioru. Ne znamo zbog čega mu je Brazilac "stao na žulj", ali njega je "Benz" takođe ignorisao u drugom poluvremenu.


"Meni dodaj loptu, ne njemu (Vinisijusu prim. aut.). Brate, on igra protiv nas!", kazao je Benzema na snimku koji je u roku od nekoliko sati postao viralan.

I dok čekamo Benzemino objašnjenje, koje će vjerovatno morati da ponudi Zinedin Zidan, do tada je stigao još jedan snimak koji potvrđuje da francuski fudbaleri nisu slučajno ogovarali Brazilca, nego da zaista imaju nešto protiv njega.

"Sve što on radi nema nikakvog smisla", rekao je Karim Benzema, a levi bek se sa tim složio i na kraju dodao: "On ne postoji".

Situacija sa meča u Njemačkoj samo potvrđuje da "teorije zavere" o tome da je Luka Jović često namjerno ignorisan možda nisu slučajne, odnosno da veterani Real Madrida često prave "klanove" i određuju ko će igrati, biti u fokusu...

 

Učitaj još novosti