29. 10. 2020 - 07:47
ŽIVJET ĆE NA SELU BEZ STRUJE, A EVO KAKO ĆE ZARAĐIVATI NOVAC:...
907
Shares
ŽIVJET ĆE NA SELU BEZ STRUJE, A EVO KAKO ĆE ZARAĐIVATI NOVAC: Khabib otkrio čim će se baviti u budućnosti, NEVJEROVATNO

ŽIVJET ĆE NA SELU BEZ STRUJE, A EVO KAKO ĆE ZARAĐIVATI NOVAC: Khabib otkrio čim će se baviti u budućnosti, NEVJEROVATNO

29. 10. 2020 - 07:47
0
Shares

KHABIB Nurmagomedov objavio je proteklog vikenda kako se više neće baviti profesionalnim MMA-om, a u razgovoru za ruske medije otkrio je kakve planove ima za budućnost.

"Naravno da UFC želi da se borim jer donosim novac. Ali ja mogu novac i sam stvoriti. Mislim da je pravo vrijeme za mirovinu, malo tko zna otići na vrhuncu. Odradio sam sve što sam mislio. Jedino mi preostaje zaraditi novac, ali to mogu i na druge načine", prokomentirao je Khabib odlazak u mirovinu.

Nakon toga je otkrio i koji su konkretni planovi za budućnost: "Imamo našu MMA akademiju, MMA Eagles. Naš Islam Makačev ima borbu protiv bivšeg prvaka uskoro i to je ono čemu ću se posvetiti. Moj otac je rekao da ćemo imati prvaka i nakon mene. Teško da će se pojaviti netko poput mene, ali Makačev može postati prvak. Ako sad pobijedi, želimo još jednu borbu prije Ramazana i onda bi se za godinu dana mogao boriti za titulu".

selo-habibovo

Khabibov sunarodnjak Islam Makačev bori se u lakoj kategoriji, istoj onoj u kojoj se borio i Khabib. U karijeri ima omjer od 18 pobjeda i jednog poraza, a trenutno je u nizu od šest pobjeda.

 

Učitaj još novosti