23. 10. 2020 - 17:09
SPEKTAKULARAN TRANSFER U HUMSKOJ! Mančester siti KUPUJE...
907
Shares
SPEKTAKULARAN TRANSFER U HUMSKOJ! Mančester siti KUPUJE najboljeg igrača Partizana, kasa PUCA!

SPEKTAKULARAN TRANSFER U HUMSKOJ! Mančester siti KUPUJE najboljeg igrača Partizana, kasa PUCA!

23. 10. 2020 - 17:09
0
Shares

Fudbalski klub Partizan prodaće još jednom od polaznika svoje škole u "lige petice", a posljednji u nizu bisera koji iz Humske izlaze na veliku scenu biće Filip Stevanović.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera koje je u posljednje vrijeme "parni valjak" imao uskoro će postati fudbaler Mančester sitija, saznaje "Mocart sport".

Ovaj izvor navodi da je krilni vezista viđen je jutros ispred jedne beogradske klinike, na kojoj je započeo proces detaljnih ljekarskih pregleda pod instrukcijama engleskog kluba i čim nalazi pokažu da je zdrav, potpisaće ugovor.


Strijelac vodećeg pogotka za crno-bele u 163. "vječitom" derbiju (1:1) potpisaće sa "građanima" ugovor na četiri i po godine, a kompletan posao će postati validan u januaru, s obbzirom da je ljetnji prijelazni rok okončan prije tri sedmice.

Što se tiče sume koja će u Humsku stići na ime obeštećenja, ona je još uvijek nepoznata, ali ne bi trebala da bude manja od osam miliona eura koliko je Mančester siti nudio u finišu ljetnje pijace.

Inače, opertivci "građana" su dugo pratili Stevanovića, još prije nego što je debitovao u prvom timu, a samo u posljednje dvije godine su nekoliko puta dolazili na utakmice kako bi ga gledali uživo. Pored Sitija, skaute su slali i Čelsi i LIverpul, ali su "građani" odulučili da preduzmu posljednji korak i angažuju, isto kao i Nica, čija je ponuda zimus odbijena.


Inače, dogovor klubova podrazumijeva da Stevanović, koji je u septembru napunio 18 godina, ostane na pozajmici u Partizanu do ljeta 2021. godine, a potom će se preseliti na "ostrvo". Na taj način bi crno-beli napravili posao jednak onom od prošle godine kad su Pavlovića prodali Monaku, a "kneževi" im ostavili štopera na kaljenju do kraja sezone.

Učitaj još novosti