23. 10. 2020 - 14:14
Bivši fudbaler Želje šokirao uživo u emisiji: Napoli je sinoć...
907
Shares
Bivši fudbaler Želje šokirao uživo u emisiji: Napoli je sinoć namjestio meč s AZ-om?!

Bivši fudbaler Želje šokirao uživo u emisiji: Napoli je sinoć namjestio meč s AZ-om?!

23. 10. 2020 - 14:14
0
Shares

Bogdanović je na pitanje o rezultatima i posebno meču Napoli – AZ Alkmaar rekao da to nije nikakvo iznenađenje za klubove sa juga Italije.

Čitav fudbalski svijet je u šoku zbog poraza Napolija na svom terenu od AZ Alkmaara u prvom kolu grupe F. Napoli je bio apsolutni favorit protiv holandske ekipe, koja je faktički igrala s rezervnim timom jer je AZ Alkmaaru nedostajalo čak 13 igrača zbog korona virusa.
 
I ovako desetkovani, napravili su pravo čudo i oborili mnoge tikete na kladionicama, jer je mnogima Napoli bio “fiks kola”.

Sumnju u regularnost ovog meča iznio je i Rade Bogdanović, bivši fudbaler Željezničara, Atletico Madrida i Werdera, koji je gostujući u emisiji RTS-a, gdje je komentarisao meč Hoffenheima i Zvezde na veoma slikovit način, rekao da ga ne čudi takav rezultat Napolija.
 
Bogdanović je na pitanje o rezultatima i posebno meču Napoli – AZ Alkmaar rekao da to nije nikakvo iznenađenje za klubove sa juga Italije, gdje je manje novca i da oni u prvim kolima stalno to rade i da na taj način popunjavaju budžet.

Na društvenim mrežama pojavilo se mnogo komentara, mnogi su oduševljeni komentarima Radeta Bogdanovića, koji je poslije dužeg vremena “iskočio iz šablona” u kojem su uglavnom stručni konsultanti fudbalskih mečeva i iskreno pričao bez “dlake na jeziku” sve o igri Zvezde, ali i o drugim dešavanjima u svijetu fudbala.

Učitaj još novosti