18. 10. 2020 - 13:20
BEŠIKTAŠ ŠALJE LJAJU NA DIJETU Turci misle da se Adem ubucio...
907
Shares
BEŠIKTAŠ ŠALJE LJAJU NA DIJETU Turci misle da se Adem ubucio EVO KOJI SU MU ROK POSTAVILI

BEŠIKTAŠ ŠALJE LJAJU NA DIJETU Turci misle da se Adem ubucio EVO KOJI SU MU ROK POSTAVILI

18. 10. 2020 - 13:20
0
Shares

Tenzija na Bosforu. Ne ide Bešiktašu na početku nove sezone, dobio je samo uvodni meč prvenstva sa Trabzonom, upao u krizu igre i rezultata i kako to obično biva u sličnim situacijama traži se krivac. U istanbulskom gigantu su prstom uprli ka – Ademu Ljajiću.

Prema vijestima iz Turske, čelnici kluba zamjerili su ofanzivnom vezisti na fizičkoj spremi, pojedine informacije ukazuju da ima višak kilograma i sve su to razlozi zbog kojih je izgubio povjerenje trenera Sergena Jalcina. Dnevnik Sabah dodaje da su šef stručnog štaba i direktor Bešiktaša predočili Ljajiću da tako neće moći da se vrati u prvih 11, spremili su mu poseban program kako bi najpre dotjerao tijelo, zatim i konkurisao za mjesto u ekipi.


Navodno, Ljajiću je dat rok do januara da ubijedi struku da je vrijedan čekanja. Ukoliko se ratosilja viška kilograma – mada iz Istanbula ne govore koliko – vratiće se u tim. U suprotnom, Bešiktaš je spreman da se sa Ademom rastane znatno prije nego što predviđa ugovor, do juna 2022.

Ljajić je u prve četiri utakmice nove sezone proveo na terenu zbirno samo 113 minuta, nedavno je bio angažovan u reprezentaciji Srbije, ali je gostovanja Norveškoj i Turskoj odgledao s klupe za rezerve, dok je u susretu sa Mađarskom, u Beogradu, zamjenjen poslije beludanjve igre u prvom poluvremenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✈️ #tb

A post shared by Adem Ljajić (@_ademljajic_) on

 

Učitaj još novosti