18. 10. 2020 - 11:34
OVAJ IBRAHIMOVIĆ STVARNO NIJE NORMALAN: Pogledajte kakvu je...
907
Shares
OVAJ IBRAHIMOVIĆ STVARNO NIJE NORMALAN: Pogledajte kakvu je brutalnu sliku objavio nakon što je srušio Inter

OVAJ IBRAHIMOVIĆ STVARNO NIJE NORMALAN: Pogledajte kakvu je brutalnu sliku objavio nakon što je srušio Inter

18. 10. 2020 - 11:34
0
Shares

Ibrahimović je odlučio dodatno naglasiti koliko mu ova pobjeda znači, posebice zato što je igrao protiv bivšeg kluba
Nogometaši Milana zadržali su stopostotni učinak u novoj sezoni Serie A i nakon 4. kola zahvaljujući 2-1 (2-1) pobjedi u gradskom derbiju protiv Intera.

Milan, koji je u subotu bio u ulozi gostiju, poveo je 2-0 golovima Ibrahimovića (13, 16), da bi Lukaku (29) smanjio na 2-1 na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića još u prvoj trećini dvoboja.

Do vodstva je Milan stigao nakon što je Ibrahimović sam ispravio svoj nerealizirani kazneni udarac u 13. minuti, njegov šut s bijele točke Handanovič je uspio obraniti, ali švedski je veteran bio najbrži na odbijenoj lopti te je ipak zatresao mrežu. Do kaznenog udarca je došlo jer je Kolarov neoprezno startao u svom kaznenom prostoru upravo na Ibrahimovića. Samo tri minute potom Ibrahimović je postigao još jedan gol, ovoga puta glavom nakon ubačaja Rafaela Leaoa.

Nakon utakmice, Ibrahimović je odlučio dodatno naglasiti koliko mu ova pobjeda znači, posebice zato što je igrao protiv bivšeg kluba. Objavio je podosta brutalnu fotografiju lava koji se upravo nahranio i još je okupan krvlju…

 

Učitaj još novosti