17. 10. 2020 - 20:20
U Realu bijesni na Zidanea: Klopp Jamesa proglasio najboljim...
907
Shares
U Realu bijesni na Zidanea:  Klopp Jamesa proglasio najboljim poslom

U Realu bijesni na Zidanea: Klopp Jamesa proglasio najboljim poslom

17. 10. 2020 - 20:20
0
Shares

Gradski derbi između Evertona i prvaka Liverpoola završio je 2:2. Nakon pet odigranih kola na prvom mjestu ljestvice je Everton s 13 bodova, a na drugom Liverpool s tri boda manje.

Navijači plavog kluba iz Liverpoola su u euforiji jer odavno se ne pamti toliko dobar početak kluba s Goodison Parka, a ključni igrač preporoda ''luzerskog'' Evertona je James Rodriguez.

screenshot-1

Kolumbijac je i danas sudjelovao u akciji kod prvog gola svoje momčadi. Lijepo je asistirao Keaneu za 1:1, a to mu je bila ukupno četvrta asistencija ove sezone uz tri gola koje je postigao.

''James u Evertonu igra kao u Kolumbiji, ima apsolutnu slobodu u igri'', rekao je kolumbijski izbornik Queiroz o renesansi potjeranog igrača Reala pa je dodao:

''Ovo što igra kod Ancelottija u Evertonu je njegova pozicija iz Porta, a od tada je nije igrao u klubu.''

Dok u Evertonu slave dolazak Kolumbijca, u Realu su bijesni na Zinedinea Zidanea. As tako piše da su Florentino Perez i čelni ljudi madridskog kluba ljutiti na Francuza što je takvog igrača besplatno poslao u Everton samo da ga se riješi jer mu se nije uklapao u filozofiju igre.

Engleski mediji za besplatan dolazak Jamesa u Everton pišu da je pljačka stoljeća, a Jürgen Klopp je izjavio kako je prelazak Kolumbijca najbolji posao cijelog ljeta u klubovima liga Petice.

Za to vrijeme uprava i navijači Reala napadaju Zidanea zbog katastrofalne procjene.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti