16. 10. 2020 - 19:27
NOVA MMA SENZACIJA RADI U APOTECI! Prvo je zaludio svijet, a...
907
Shares
NOVA MMA SENZACIJA RADI U APOTECI! Prvo je zaludio svijet, a onda ga i zapanjio jer se vratio na posao

NOVA MMA SENZACIJA RADI U APOTECI! Prvo je zaludio svijet, a onda ga i zapanjio jer se vratio na posao

16. 10. 2020 - 19:27
0
Shares

Hoakin Bakli je preko noći postao MMA i sportska senzacija, dobio je bonus od 50.000 dolara za sjajan nastup i nokaut Impe Kasanganaja, ali ništa od toga ga nije spriječilo da se vrati na svoj posao u apoteku!

Baklijev nokaut petom iz okreta slavljen je kao nokaut godine, ali i jedan od najboljih nokauta svih vremena, ali 26-godišnji borac srednje kategorije nije dozvolio da ga to poremeti od svakodnevnih obaveza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only A Few Knew My Power... Now The World Knows - New Mansa

A post shared by Joaquin "New Mansa" Buckley (@newmansa94) on


On se već vratio na posao u lancu apoteka Volgrins.

"Nisam imao posao, samo sam trenirao u dvorani i napolju. Tako da mi je trening bio kao posao. Ali, onda sam shvatio da nema potrebe da tako mnogo treniram svaki dan. Trenirao sam osam sati svakog dana, non-stop. Ali, to je samo trošenje tijela. Dok god mogu da treniram dva ili tri sata – dobro je. Tako da sam dobio mnogo slobodnog vremena i shvatio sam da bih mogao da zarađujem", rekao je Bakli.


Baklijev posao nije direktno vezan za lijekove i repcepte.

"Ja sam vođa smene, tako da vodim noćnu smjenu tamo. Tako da se samo brinem da svako ostane srećan. Znaš, dam im neke poene ako se naljute", rekao je Bakli za Jahu sports.

Baklijev pristup da je čvrsto na zemlji i da se ne razmeće je pravo osvježenje. Mada, ima i onih koji misle da profesionalni sportista ne mora da radi da bi se prehranio, ali ovaj slučaj svakako ističe koliko UFC borci malo zarađuju u odnosu na druge MMA promocije, da ne pominjemo druge borilačke sportove.

Učitaj još novosti