15. 10. 2020 - 22:35
DA LI MU NEKO UOPŠTE VJERUJE?! Pogledajte BIZARNO opravdanje...
907
Shares
DA LI MU NEKO UOPŠTE VJERUJE?! Pogledajte BIZARNO opravdanje Tajsona za klonuće usred emisije, tvrdi da NIJE bio drogiran /VIDEO/

DA LI MU NEKO UOPŠTE VJERUJE?! Pogledajte BIZARNO opravdanje Tajsona za klonuće usred emisije, tvrdi da NIJE bio drogiran /VIDEO/

15. 10. 2020 - 22:35
0
Shares

Nokauti, zatvor, suđenja, kraljevstvo marihuane... Samo su neki od mnogih, zaista mnogih, gafova koje je legendarni Majk Tajson imao u karijeru.

Sa 54 godine najavljuje povratak u ring, pa su ga na engleskom ITV-ju pozvali u goste, u emisiju "Britanjo, dobro jutro". U studiju je bio Pirs Morgan koji je priznao da se u Kaliforniji jednom prilikom napušio sa legendarnim bokserom. Čelični Majk je bio gost putem satelita, iz svog doma u Americi. Scena je bila postavljena, a Majk nije razočarao.

Tajsonu je klonula glava, pričao je jako sporo, povremeno izgledao kao da spava, davao najkraće moguće odgovore, a za sve mu je trebalo jako puno vremena i morao je da se ozbiljno koncentriše na izgovor svake riječi.

Uostalom, prije nego što pročitate pravdanje Tajsona, najbolje je da se podsjetite tog već famoznog klonuća.

Milijuni navijača širom svijeta zasuli su društvene mreže svojim komentarima i pitanjima koja su se svela na jedno zajedničko: Majk je bio napušen, umoran ili je ozbiljno bolestan?

Tajson je u ozbiljnom i veoma profitabilnom biznisu s marihuanom. Ali kaže kako nije bio napušen, a da nije ni bolestan.

- Vremenska razlika znači da sam po mom lokalnom vremenu zapravo bio gost usred noći. I dao sam sve od sebe da ostanem budan, pa u krevet odem nakon intervjua, ali: zaspao sam - objasnio je Čelični Majk.

- Treniram strahovito ozbiljno, svaku sam večer jako umoran i rano odem na spavanje. A spavam kao lav i treba mi dosta vremena da se razbudim. Nisam imao ni monitor ispred sebe, nisam vidio sagovornike i jednostavno sam, tako pospan i umoran, zaboravio da gledam u kameru. Nisam bio napušen, a nisam ni bolestan nego sam jednostavno bio tek probuđen i jako umoran! - rekao je Tajson.

Učitaj još novosti