15. 10. 2020 - 17:24
OVAKVOG LOVRENA SIGURNO JOŠ NISTE VIDJELI: Vatreni osvanuo u...
907
Shares
OVAKVOG LOVRENA SIGURNO JOŠ NISTE VIDJELI: Vatreni osvanuo u spektakularnom filmu naoružan do zuba i nakićen ordenjem

OVAKVOG LOVRENA SIGURNO JOŠ NISTE VIDJELI: Vatreni osvanuo u spektakularnom filmu naoružan do zuba i nakićen ordenjem

15. 10. 2020 - 17:24
0
Shares

Klub je objavio zanimljiv animirani film u kojem su glavni likovi igrači i treneri, a sve je prožeto snažnim ratnim elementima

Hrvatski nogometni reprezentativac i član ruskog Zenita iz Sankt Petersburga, Dejan Lovren, jedan je od glavnih aktera animiranog filma koji je objavio njegov klub.

Naime, uoči nastupa Zenita u Ligi prvaka, u kojoj će igrati u skupuni s Lazijom, Club Bruggeom i Borussiom Dortmund, klub je objavio zanimljiv animirani film u kojem su glavni likovi igrači i treneri, a sve je prožeto snažnim ratnim elementima.

Igrači i treneri prikazani su kao ratnici iz ere ruskog carstva koji se spremaju krenuti u boj. Jedan od ratnika i to s vrlo visokim činovima je i Lovren.

“Sastavili smo jaku ekipu, ali nedostaje nam čovjek koji je iskusio najveće pobjede”, kaže Sergej Semak, trener Zenita u animiranom filmu, a pomoćnik u odgovara…

“Imam kandidata, to je Dejan Lovren koji se borio na Jadranu, u Francuskoj i Engleskoj. Taj gospodin ima više odličja nego li je močvara oko St. Peterburga i gladan je novih pobjeda”, predstavili su tako Lovrena u filmu.

Učitaj još novosti