15. 10. 2020 - 16:44
SADA JE KASNO ZA SVE: Procurele informacije iz svlačionice...
907
Shares
SADA JE KASNO ZA SVE: Procurele informacije iz svlačionice Reala ZIDAN SE ŽELI RIJEŠITI OVOG IGRAČA?

SADA JE KASNO ZA SVE: Procurele informacije iz svlačionice Reala ZIDAN SE ŽELI RIJEŠITI OVOG IGRAČA?

15. 10. 2020 - 16:44
0
Shares

Pokušavaju u Madridu da sakriju svaku slabost, a rijetko kada uopšte dozvole da se govori o stvarima koje bi mogle da destabilizuju ekipu.

Ipak, u modernom dobu je teško sačuvati sav "prljavi veš" u kući, pa, slučajno ili ne, te stvari nerijetko procure.

Vjerovatno ga niko ne bi pitao o čitavoj situaciji, ali prosto "poklopile su se kockice" da Borha Majoral na predstavljanju u Romi govori i o svom bivšem klubu.


To je logično značilo i priču o Luki Joviću koji mu je direktan konkurent na poziciji napadača, a mnoge je začudio odnos koji Srbin ima sa Zinedinom Zidanom.

Pominjalo se da bi Srbin mogao da ode u Mančester junajted, Milan i neke druge velikane, ali je on ostao u španskoj predstavnici. Sada je jasno i zbog čega.

- Zidan je želio da ostanem i odgovorio sam mu da namjeravam da odem kako bih imao više šansi da igram. Klub je poslušao Zidana, zato je htio da se otarasi Luke Jovića. Sve se desilo veoma kasno u prelaznom roku, ali sam nazvao Zidana i pitao ga ako bi mogao da me pusti da odem, jer sam vjerovao da je to pravi način za mene, da bih nastavio da rastem kao fudbaler - rekao je Majoral na promociji u Rimu i tako iznio "prljavi veš" iz svlačionice madridskog velikana.

Ipak, nije samo govorio o drugima, već je govorio i ulozi koju očekuje u Romi.

- Ne smatram da sam zamjena za Edina Džeka, on je napadač jednog, ja sasvim drugog tipa. Stigao sam sa velikim entuzijazmom, želim da postignem velike stvari - rekao je Majoral.

Učitaj još novosti