08. 10. 2020 - 10:00
JEDAN OD NAJPOZNATIJIH TV KOMENTATORA USIJAO BALKAN 'BiH ide...
907
Shares
JEDAN OD NAJPOZNATIJIH TV KOMENTATORA USIJAO BALKAN 'BiH ide na EP, što se Srbije tiče - bolji fudbal se igra na Kosovu'

PANTIĆ NA N1

JEDAN OD NAJPOZNATIJIH TV KOMENTATORA USIJAO BALKAN 'BiH ide na EP, što se Srbije tiče - bolji fudbal se igra na Kosovu'

08. 10. 2020 - 10:00
0
Shares

Milojko Pantić, legendarni fudbalski komentator, rekao je u Pressingu na N1 da je ubijeđen da će reprezentacija Bosne i Hercegovine ići na Evropsko prvenstvo. S druge strane - nije ubijeđen u prolaz Srbije protiv Norveške. Kazao je i to da se trenutno bolji fudbal igra i u Sloveniji i u Crnoj Gori, pa čak i na Kosovu.

"I ja sam ubijeđen da će Zmajevi ići dalje, ići na Evropsko prvenstvo. Ne samo zato što što imaju igrače u najboljim klubovima, nego zato što imaju i stručnjaka, gospodina van kategorije - Duška Bajevića. Bajević se proslavio u svetu", rekao je.

"A koga ima Srbija. Orlovi slomljenih krila. Jedno krilo imaju, Slavišu Kokezu. Postavio je politički podobnog selektora Tumbakovića. Tako što je Tumbaković kao selektor Crne Gore odbio da vodi reprezentaciju protiv Kosova. A kao da nije znao kada je bio žreb - znao i je bio je prisutan da je Kosovo u toj grupi. Čekao je dan uoči utakmice. On i dva igrača, Crnogorca, napustili su reprezentaciju. Posle par nedelja je postavljen za selektora", rekao je Pantić.

pantic

Na pitanje - zašto nema euforije prije utakmica baraža - Pantić je kazao:

"Tačno je da se Srbi dele od Karađorđevića i Obrenovića, komunista i kralja, Crvene zvezde i Partizana. Kada je selektor iz Zvezde - armija navijača Partizana je protiv i obratno. Atmosfera koja nema euforije je jer se ljudi bore za egzistenciju", izjavio je.

Hrvatska je vicešampion svijeta i bez ikakve dileme je najbolja reprezentacija u regionu, konstatovao je Pantić i dodao:

"Ubeđen sam da će se BiH plasirati. Bolji su od Severne Irske. Što se Srbije tiče, bolji fudbal se igra u Crnoj Gori, Sloveniji i na Kosovu".

Učitaj još novosti