06. 10. 2020 - 20:46
NE VOLIMO SE, OBOSTRANO JE Divljak poručuje, ubrzo će doći do...
907
Shares
NE VOLIMO SE, OBOSTRANO JE Divljak poručuje, ubrzo će doći do meča s Hrgovićem, ne može me izbjeći

ALEN BABIĆ PRIZNAO

NE VOLIMO SE, OBOSTRANO JE Divljak poručuje, ubrzo će doći do meča s Hrgovićem, ne može me izbjeći

06. 10. 2020 - 20:46
0
Shares

Hrvatski teškaš Alen Babić je u nedjelju u engleskom Milton Kejnsu upisao svoju petu pobjedu u profesionalnoj karijeri.  Stradao je Irac Nil Kenedi (Niall Kennedy) koji je protiv Babića izdržao nepune tri runde, prenosi "Index.hr".

Babić je već potvrdio i novi meč koji bi se trebao održati 21. novembra, a protivnik je 33-godišnji Britanac Tom Litl (Little). On u profesionalnoj karijeri ima 10 pobjeda i osam poraza, a prije dvije godine borio se protiv Filipa Hrgovića u Rigi i izgubio. 

Babić je u razgovoru za Sportske novosti govorio o svom odnosu s Filipom Hrgovićem i mogućoj borbi dva hrvatska teškaša.

- Ne volimo se. Ne volim ja njega, on mene ne voli i to je to. Obostrano je tako. Mislim da će brzo doći do našeg sraza u ringu. Ja sam već 42. na rang-listi, on je 30. Doslovno sam mu odmah iza leđa i to je meč koji on neće moći izbjeći. Veliki je već sada interes ljudi za taj meč, a ja samo želim ljudima dati ono što oni žele. Kao što mene svi pitaju zašto pričam o Hrgoviću. Ne pričam ja o Hrgoviću, već samo odgovaram kada me pitaju novinari ili bilo tko drugi. Nisam ja osoba koja zaobilazi pitanja", kazao je popularni Duivljak koji ove godine već ima dvije pobjede.

Inače, netrpeljibost među dvojicom hrvastkih teškaša je očigledna, a Babić važi za srčanog borca koji jednostavno ne staje. S druge strane Hrgović je u posljednje vrijeme pomalo narušio ugled, biraju nižerangirane borce za protivnika kako bi imao dobar skor.

Učitaj još novosti