05. 10. 2020 - 13:37
ŠOK! VELJKO RAŽNATOVIĆ DONIO VELIKU ODLUKU: Ovo će sinu ratnog...
907
Shares
ŠOK! VELJKO RAŽNATOVIĆ DONIO VELIKU ODLUKU: Ovo će sinu ratnog zločinca promijeniti život!

PRISTUPIO SOMBORU

ŠOK! VELJKO RAŽNATOVIĆ DONIO VELIKU ODLUKU: Ovo će sinu ratnog zločinca promijeniti život!

05. 10. 2020 - 13:37
0
Shares

Veljko Ražnatović (23), najbolji srpski kruzeraš, odavno je zadužio dres Bokserskog kluba Sombor i predvodiće tim sa sjevera Srbije u pohodu na titulu šampiona.

Ekipa na čelu s trenerom Stojanom Kneževićem vredno radi ovih dana i sprema se za start takmičenja čim to situacija s novonastalom situacijom dozvoli.

Svjestan da bi baš bokserskom klubu Somboru mogao da donese mnogo lijepih vesti u narednom periodu, gradonačelnik Antonio Ratković ugostio je trenera Kneževića, sina ratnog zločinca Arkana i njegove saborce iz tima: Vladimira Gubaša, Vasilija Janjatovića i Veljka Ristića.

2342693-sombor-prijem-ls

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

- Veliki izazov za mene je što ću boksovati za Sombor u Prvoj ligi Srbije. Zahvaljujući podršci grada i gradonačelnika Sombora, kao i sponzorskog pula na čelu sa OTB Inženjeringom, imamo odlične uslove da se spremimo za takmičenje sa najboljima. Tim je kvalitetan, bićemo spremni da pokažemo zube svima, pa ako se ukaže prilika za titulu - što da je ne iskoristimo - rekao je Ražnatović poslije prijema kod gradonačelnika Ratkovića i vijećnice za sport Antonije Nađ-Kosanović.

Trener Knežević takođe se zahvaljuje gradu na podršci...

2342695-veljko-raznatovic-foto-nebojsa-mandic-21-ff

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

- Vrhunskih rezultata nema bez dobrih priprema, a da biste to uradili potrebne su vam finansije. Zbog toga hvala svima koji su uz BK Sombor, daćemo sve od sebe da se pobedama odužimo za ukazano poverenje - poručuje jedan od najperspektivnijih srpskih trenera.

Učitaj još novosti