30. 09. 2020 - 20:58
Bild: Andrej Kramarić pred transferom karijere! IGRA U...
907
Shares
Bild: Andrej Kramarić pred transferom karijere! IGRA U ŽIVOTNOJ FORMI, A SAD OBLAČI DRES OVOG VELIKANA

ŽELI GA BAYERN

Bild: Andrej Kramarić pred transferom karijere! IGRA U ŽIVOTNOJ FORMI, A SAD OBLAČI DRES OVOG VELIKANA

30. 09. 2020 - 20:58
0
Shares

Andrej Kramarić, otkako je stigao u Hoffenheim prije četiri godine, igra fenomenalno. U dosadašnja 134 bundesligaška nastupa upisao je fantastičnih 67 golova, što je točno prosjek od gola na svakoj drugoj utakmici.

Uz to pridodao je 28 asistencija, a sve to nagnalo je i legendarnu bivšu Zlatnu loptu Lotthara Matthausa da pogura hrvatskog reprezentativca ka Bayern Munchenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????⚽️⚽️

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Naročito nakon ovog vikenda kada je „Krama“ bio dvostruki strijelac u pobjedi protiv novopečenog prvaka Europe, čime je stigao do brojke od pet golova u tek dvije utakmice.

Naravno, na to nisu ostali imuni u Bavarskoj kojima nasušno treba zamjena za Roberta Lewandowskog, jedinog pravog centralnog napadača uz (pre)mladog 18-godišnjaka Joshuu Zirkzeea.

Kako prenosi njemački Bild, upravo su iz tog razloga kontaktirali agenciju P&P Sportmanagement, agenciju koja zastupa Kramarića. Tačnije, sportski direktor „Rekordmeistera“, Hasan Salihamidžić pristupio je spomenutoj agenciji u namjeri da dogovore dolazak 29-godišnjeg golgetera Vatrenih.

Već ranije je bivši napadač Dinama i Rijeke otkrio kako u Njemačkoj može još zaigrati samo za Bayern, ali je pitanje – s obzirom da je u najplodnijoj fazi karijere – želi li biti rezervna opcija iz sjajnog Poljaka...

 

Učitaj još novosti