29. 09. 2020 - 20:26
LeBron još uvijek pati: Nije pričao sa Bryantom nakon potpisa...
907
Shares
LeBron još uvijek pati: Nije pričao sa Bryantom nakon potpisa s Lakersima

LeBron još uvijek pati: Nije pričao sa Bryantom nakon potpisa s Lakersima

29. 09. 2020 - 20:26
0
Shares

Los  Angeles Lakersi  pripremaju se za prvo NBA finale od 2010. kada ih je tamo vodio Kobe Bryant. Kobe je tada bio MVP finala u seriji od sedam utakmica protiv Boston Celticsa.

Sada je njegovu ulogu preuzeo LeBron James koji će tražiti svoj četvrti NBA naslov, ovoga puta protiv Miami Heata, franšize u kojoj je osvojio dva naslova.

screenshot-6

James je prije početka serije tako pričao s novinarima o raznim temama pa je očekivano na red došao pokojni Kobe. LeBron i Bryant postali su veliki prijatelji od njegova dolaska u ligu, a kada je James potpisao za Lakerse, dogovorili su se da će se naći 1 na 1 kako bi razgovarali o očekivanjima u jednom od najvećih klubova u povijesti sporta.

Nažalost, taj sastanak se nikada nije dogodio jer je Kobe tragično preminuo u helikopterskoj nesreći u siječnju ove godine. 

"Naravno, uvijek misliš da imaš vremena, u životu postoje stvari za kojima žališ, a ja definitivno žalim što nikada nisam imao taj trenutak s njim. Sjećam se kada sam odlučio doći ovdje, odmah mi je poslao poruku: 'Dobrodošao brate, dobrodošao u obitelj.' To je bio važan trenutak jer je bilo dosta ljudi koji su sumnjali mogu li odvesti ekipu do finala u ovoj fazi moje karijere. Tako da mi je puno značilo to što mi je izrazio dobrodošlicu. Nikada ne sumnjam u sebe, ali kada ti Kobe tako nešto kaže, puno znači."

Dvoboj Jamesa i Bryanta u NBA finalu je nešto što su košarkaški fanovi godinama zazivali, ali se nažalost nikada nije dogodilo tijekom njihovih karijera. 

"Sigurno bismo pričali o tome, ispričao bih mu se što sam 2009. izgubio u konferencijskom finalu od Dwighta Howarda. Nismo tada dali ljudima ono što su tražili", rekao je LeBron, a njegove riječi prenosi Yahoo Sports.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti