27. 09. 2020 - 17:09
PREBIO RIVALA, PA SE IŽIVLJAVAO, a tu je i kontroverzna izjava...
907
Shares
PREBIO RIVALA, PA SE IŽIVLJAVAO, a tu je i kontroverzna izjava OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE NI ČULI NI VIDJELI!

PREBIO RIVALA, PA SE IŽIVLJAVAO, a tu je i kontroverzna izjava OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE NI ČULI NI VIDJELI!

27. 09. 2020 - 17:09
0
Shares

Dok je svijet još u zastoju zbog korona virusa, kod Dejne Vajta firma radi. Tako se na ''fight Island'' održavaju UFC takmičenja kao da je situacija najnormalnija.

Na UFC 253 su snage odmjerili Izrael Adesanja i Paulo Košta, a momak nigerijskog porijekla koji je odrastao na Novom Zelandu je u bukvalnom smislu te riječi prebio Brazilca. Adesanji je to donijelo nagradu za najbolji nastup večeri.

Nakon što je svima postalo jasno da je pobijedio u ovom meču, Adesanja je počeo da se glupira. Prvo je djelovalo da simulira sa poraženim rivalom koji je ležao na podu nesvjestan situacije oko sebe, a onda je uslijedila izjava o kojoj  će se pričati.


Pošto je Košta za ovaj meč pripremio pravi performans i na mjerenje je došao sa bijelim pojasom koji je predao Adesanji, ovaj mu je uzvratio na meču. Poenta te provokacije je bila daleko bolja tehnika Brazilca, koji je vlasnik crnog pojasa, dok Izrael ima samo plavi pojas.

Prvo udarci od kojih se pada na pod, a onda i izjava koja izaziva smijeh.

''Kada opašem pe*** oko struka, imam crni pojas'', izjavio je tamnoputi momak porijeklom iz Nigerije, a to je bilo dovoljno za smijeh!

Učitaj još novosti