26. 09. 2020 - 23:45
Barcelona želi dovesti još samo jednog igrača
907
Shares
Barcelona želi dovesti još samo jednog igrača

Barcelona želi dovesti još samo jednog igrača

26. 09. 2020 - 23:45
0
Shares

Odlaskom Luisa Suareza u Atletico Madrid, u napadu Barcelone je nastala velika praznina. Tu su prazninu htjeli popuniti Edin Džeko i Edinson Cavani koji su ponuđeni Barceloni, ali obojica su odbijeni.

Džeko ima ugovor s Romom do 2022. godine i dugo ga se povezivalo s neuspješnim prelaskom u Juventus, a Cavani je u lipnju okončao ugovor s PSG-om.

screenshot-12

Atletico želi spojiti Cavanija i Suareza

BiH napadač je bio meta talijanskog prvaka, ali u domino-efektu koji je trebao izazvati taj transfer Poljak Arkadiusz Milik nije htio otići iz Napolija u Romu. Juventus je na posudbu doveo Alvara Morata, a umjesto njega je u Atletico stigao Luis Suarez.

Njegov reprezentativni kolega Cavani trenutno se povezuje s prelaskom u Atletico Madrid, Benficu, Inter Miami i nekoliko brazilskih te argentinskih klubova.

Atletico se jučer pojavio kao najozbiljnija opcija, htio je ponuditi Cavaniju šest milijuna eura godišnje plaće i jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još godinu, ali do konkretizacije posla nije došlo.

Barcelona osim Desta više neće dovoditi pojačanja

Barcelona je odbila dva spomenuta napadača prvenstveno zbog njihovih godina. Džeki su 34, a Cavaniju 33 i ne uklapaju se u politiku Barcelone koja pomlađuje sastav pod vodstvom novog trenera Koemana.

Prema pisanju Mundo Deportiva, Barcelona neće više dovoditi igrače do kraja prijelaznog roka ako nikoga ne proda. U tu priču ne ulazi bek Ajaxa Sergino Dest koji je Barcelonina jedina meta do kraja prijelaznog roka.

Katalonski list također piše kako je Barcelona prodajama Artura Vidala, Luisa Suareza i Ivana Rakitića do sada uštedjela 50 milijuna eura, najviše u plaćama igrača jer je tek Rakitić prodan za minimalnu odštetu od 1,5 milijuna eura koliko je za njegove usluge izdvojila Sevilla.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti