26. 09. 2020 - 07:37
ŠAĆIRI RAPIDNO ĆELAVIO, A SADA IMA PRAVU GRIVU Presadio kosu...
907
Shares
ŠAĆIRI RAPIDNO ĆELAVIO, A SADA IMA PRAVU GRIVU Presadio kosu TAJNO, ne prestaju šale navijača na njegov račun

ŠAĆIRI RAPIDNO ĆELAVIO, A SADA IMA PRAVU GRIVU Presadio kosu TAJNO, ne prestaju šale navijača na njegov račun

26. 09. 2020 - 07:37
0
Shares

Liverpul je sinoć ubedljivo savladao Linkoln u Liga kupu sa 7:2, a prvi gol za "crvene" u 9. minutu postigao je Džerdan Šaćiri.

Ljubitelji fudbala na "ostrvu" uputili su niz komplimenata na račun švajcarskog reprezentativca, ali to nije jedino o čemu se pričalo kada je on u pitanju.

"Igrao je zaista dobro, sjajno je dijelio lopte saigračima. A slboodan udarac? Kakav je to gol bio!", pohvalio je Klop poslije utakmice svog igrača, a dok je on pričao od igri omalenog ofanzivca navijači su komentarisali njegovu frizuru.

i-patitulluar
Albanac porijeklom sa Kosova i Metohije prošetao je novu bujnu kosu, što je izazvalo brojne rakcije, a navodno riječ je o posljedici transplatacije koju je uradio tajno.

Naime, prije samo godinu dana evropski mediji su pisali da je polako počeo da ostaje bez kose, ali je onda prošlog novembra, praznina na njegovoj glavi počela da se popunjava. Tada je švajcarski "Blik" objavio tekst pod naslovom "Da li je Šaćiri tajno uradio transplataciju kose?"

Optilike godinu dana kasnije 28-godišnji fudbaler ima bujnu kosu, koja je porasla preko deset centimetara, ali on nije prvi koji je na "Enfildu" posegao za takvim tretmanom. Nešto slično je uradio i Jirgen Klop 2018. godine, koji je poslije utakmice pohvalio vezistu i izrazio nadu da će nastaviti sa dobrim igrama.

fud

Učitaj još novosti