25. 09. 2020 - 18:30
Dolaskom novog trenera Barcelona ide iz afere u aferu, ovaj...
907
Shares
Dolaskom novog trenera Barcelona ide iz afere u aferu, ovaj put U OPROŠTAJNOM PISMU MESSI GOVORI O RUKOVODSTVU KLUBA

Oproštajno pismo za Luisa Suareza

Dolaskom novog trenera Barcelona ide iz afere u aferu, ovaj put U OPROŠTAJNOM PISMU MESSI GOVORI O RUKOVODSTVU KLUBA

25. 09. 2020 - 18:30
0
Shares

Messijevo oproštajno pismo za Luisa Suareza izazvalo je mnoge reakcije ljubitelja ovog kluba, te samim tim izazvao novu aferu.

Messi je opet iskoristio priliku da isproziva rukovodstvo ovog kluba pa makar to išlo preko pisma, ovog puta je govorio o novom treneru Ronaldu Koemanu, te poručio:

"Nisi zaslužio da budeš otjeran tako kako su oni to uradili. Istina je da u ovom trenutku, više nisam ni iznenađen njihovim postupcima. Želim ti sve najbolje u budućnosti. Volim te i vidimo se uskoro."

Međutim ovo pismo nije izazvalo samo haos u svijetu sporta te i pozitivne kritike koje su neki i javno iznijeli preko društvenih mreža.  Javili su se Neymar, Dani Alves, Cesc Fabregas, a oglasio se i nekadašnji egipatski fudbaler Mido.

"Volio bih da vidim reakciju Ronalda Koemana na ono što je danas rekao Messi u oproštaju od Luisa Suareza. Koeman me je 'maskrirao' i  tražio je da odem iz Ajaxa kada sam iskreno u javnosti govorio o ekipi, iako sam imao samo 18 godina. Naravno, ne poredim se sa Messijem, ali je ovo veoma interesantno", napisao  je Mido.

Učitaj još novosti