25. 09. 2020 - 11:07
SMREŽURANO LICE, MONIKA SELEŠ JEZIVO SMRŠALA: Pogledajte kako...
907
Shares
SMREŽURANO LICE, MONIKA SELEŠ JEZIVO SMRŠALA: Pogledajte kako izgleda, NEPREPOZNATLJIVA

SMREŽURANO LICE, MONIKA SELEŠ JEZIVO SMRŠALA: Pogledajte kako izgleda, NEPREPOZNATLJIVA

25. 09. 2020 - 11:07
0
Shares

Bivša najbolja teniserka svijeta Monika Seleš (46) objavila je fotografiju na društvenim mrežama i izazvala mnoge komentare. Naime, drastično je smršala te se mnogi pitaju o čemu se tačno radi.

Legendarna teniserka rođena u Novom Sadu opet je pod povećalom javnosti. Ali ovaj put se ne radi o sportskim, već vjerojatno o zdravstvenim stvarima. Monika Seleš (46) još je od 2008. godine u penziji, ali s vremena na vrijeme učestvuje na nekim egzibicijama. Još za vrijeme igračke karijere imala je problema s prehranom, a sad se njezini pratitelji pitaju nije li se stanje pogoršalo.

Na Twitter profilu objavila je fotografiju s novčanicom jednog dolara u humanitarne svrhe, ali mnogi su primijetili drastičnu promjenu na njezinom licu i ramenima. Podsjetimo, Monika je kroz karijeru imala problema s prejedanjem, ali izgleda da se slučaj promijenio za 180 stepeni.


 
– U javnosti sam se suzdržavala, kad sam jela s porodicom i prijateljima. Bila sam samosvjesna i pazila sam na to šta i koliko jedem, ali kad sam bila sama, onda sam se prejedala. Tad sam teško kontrolisala koliko jedem i s vremenom sam imala sve manje kontrole. Sljedeći dan osjećala sam se krivo i posramljeno – napisala je svojevremeno bivša teniserka.

 

Učitaj još novosti