22. 09. 2020 - 22:24
GOVORILI SU JOJ DA SU JE DOVELI SAMO ZBOG VELIKIH GRUDI!...
907
Shares
GOVORILI SU JOJ DA SU JE DOVELI SAMO ZBOG VELIKIH GRUDI! Najatraktivnija sportska novinarka otkrila tajne koje mnoge zanima, a zbog ovog su muškarci ODLIJEPILI!

GOVORILI SU JOJ DA SU JE DOVELI SAMO ZBOG VELIKIH GRUDI! Najatraktivnija sportska novinarka otkrila tajne koje mnoge zanima, a zbog ovog su muškarci ODLIJEPILI!

22. 09. 2020 - 22:24
0
Shares

Voditeljka Dileta Leota koja radi na platformi "DAZN", gdje prati mečeve Serije A, neretko uživa veću popularnost od mnogih fudbalera koji tamo nastupaju.

Atraktivna Italijanka je radila na nekoliko televizija i pratila utakmice od trećeg, pa do elitnog ranga, ali je pažnju javnosti privukla tako što je svjetlost dana ugledalo 50 njenih golišavih fotografija koje su se našle na internetu.

Nakon toga i ne čudi što je i sama Dileta priznala kakve su priče kružile tada zbog njenog izgleda.

diletta-leotta-denies-fling-with-zlatan-ibrahimovic-202008-1597924423
- Na početku nije bilo lako, kolega mi je takođe rekao: "Doveli su te samo zbog grudi", ali iz tog razloga sigurno nisam napustila "Skaj". Odlučila sam da odem u "DAZN", jer je to bio novi izazov i zato što sam osjećala da je tržište satelitske televizije počelo da se mijenja, rekla je Dileta u intervjuu poznatom magazinu "Chi."

Tokom ljeta, Dileta je snimila reklamu sa Zlatanom Ibrahimovićem, a neduog potom pisalo se o navodnoj vezi među njima.

- Biti sa zauzetim muškarcem je neprihvatljivo za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš da imaš fokus da se ne dovedeš u pogrešne situacije. Sad sam slobodna. Oduvek sam bila zauzeta, morala sam da smognem hrabrosti da napravim prostor za dubinsko upoznavanje sebe i donošenje važnih izbora, da bih mogla da buem sama na sofi i gledam film, a da nikome ne moram da odgovaram, poručila je Dileta.

Inače, jedna od najpoznatijih novinarki u Italiji, ovog ljeta je prekinula višegodišnju romansu sa bokserom Danijeleom Skardinom.

Učitaj još novosti