20. 09. 2020 - 22:38
KONAČNO SMO SAZNALI ISTINU O MICHAELU SCHUMACHERU? Po prvi put...
907
Shares
KONAČNO SMO SAZNALI ISTINU O MICHAELU SCHUMACHERU? Po prvi put konkretni detalji o stanju slavnog Nijemca

KONAČNO SMO SAZNALI ISTINU O MICHAELU SCHUMACHERU? Po prvi put konkretni detalji o stanju slavnog Nijemca

20. 09. 2020 - 22:38
0
Shares

“Michael Schumacher (51) je budan, diše, srce mu ima lijep ritam. Vjerojatno može i sjesti, čak možda i napraviti neki korak uz pomoć drugih, ali ne više od toga. Možemo reći da vegetira i nažalost loše su prognoze za njegov potpuni oporavak”, rekao je renomirani neurolog Erich Riederer u dokumentarnom filmu francuskog TMC-a, čije riječi prenosi talijanska Gazzetta dello Sport i ostali mediji poput Mirrora iz Velike Britanije.

‘Mislim da se ne može oporaviti do stanja u kakvom je bio’


“Mislim da je to za njega maksimum. Postoji li šansa da ga vidimo onakvog kakav je bio prije nesreće? Mislim da ne”, dodao je Erich Riederer.

Prošli tjedan bivši šef Ferrarija Jean Todt otkrio je da je vidio Schumachera i rekao da se sedmerostruki svjetski prvak Formule 1 bori za prevladavanje razornih ozljeda s kojima se bori već sedam godina.

Svijet je tako konačno po prvi put doznao što se ustvari događa s Michaelom nakon što je 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju u Meribelu.

Obitelj skriva istinu
O tada pa do danas, njegova obitelj i najbliži suradnici obitelji Schumacher kriju istinu i bilo kakve informacije o sedmorestrukom prvaku Formule 1, jednom od najvećih u povijesti ovog sporta, uz pokojnog Sennu najboljeg vozača F1 ikad.

Učitaj još novosti