19. 09. 2020 - 21:29
LeBron o drugom mjestu u izboru za MVP-ja
907
Shares
LeBron o drugom mjestu u izboru za MVP-ja

LeBron o drugom mjestu u izboru za MVP-ja

19. 09. 2020 - 21:29
0
Shares

Giannis Antetokounmpo u petak je drugu godinu zaredom proglašen najkorisnijim igračem NBA lige, a LeBron James bio je drugi u izboru.

LeBrona su pitali za komentar glasanja, a on nije skrivao emocije.

screenshot-11

"Razljutilo me. To je moj iskreni odgovor", rekao je LeBron, a zatim pojasnio da se ne ljuti zbog toga što je Greek Freak osvojio nagradu, nego zbog raspodjele glasova.

"Razljutilo me jer sam od 101 mogućeg glasa dobio samo njih 16 za prvo mjesto. To me razljutilo više od svega. Ne kažem da pobjednik nije zaslužio biti MVP", rekao je James, koji igra svoju 17. NBA sezonu, a dosad je četiri puta bio MVP, ali četiri puta je i završio drugi u izboru.

"Puno puta sam bio drugi u nečemu, bilo u utrci za naslov prvaka ili za MVP-ja. Nisam došao u ligu s namjerom da budem prvak i MVP, nego da budem bolji i bolji svakog dana, a to će sve onda doći samo po sebi. Na neke stvari ne mogu utjecati ili ih kontrolirati, ali to me raspizdilo", objasnio je najbolji košarkaš današnjice.

"Kriteriji su mi malo čudni. Ako pogledate sezonu 2012./13., imao sam priliku biti obrambeni igrač godine i MVP u istoj sezoni. Te je godine Marc Gasol proglašen najboljim defenzivcem, ali je bio tek u drugoj obrambenoj petorci. Ok, ali to nema smisla. To je kao da si MVP, ali nisi u prvoj, nego u drugoj petorci lige. Od tada sam počeo drukčije gledati na stvari. Ne znam koliko ljudi uopće gledaju košarku, umjesto da samo prate narativ", govorio je James.

Sport.ba

Učitaj još novosti