19. 09. 2020 - 08:23
Sjećate li se zadnjeg puta kad Bayern nije pobijedio?...
907
Shares
Sjećate li se zadnjeg puta kad Bayern nije pobijedio? Lewandowski zabio penal i ušao u historiju Bundeslige

Sjećate li se zadnjeg puta kad Bayern nije pobijedio? Lewandowski zabio penal i ušao u historiju Bundeslige

19. 09. 2020 - 08:23
0
Shares

Fantastični Bayern je u prvoj utakmici nove sezone Bundeslige pregazio Schalke 8:0.

Momčad Hansija Flicka poigravala se s inferiornim Schalkeom, a slavila je hat-trickom Sergea Gnabryja te golovima Goretzke, Müllera, Lewandowskog, Sanea i Musiale.
 
Bayern je tako upisao devetu uzastopnu pobjedu protiv Schalkea, a Robert Lewandowski je postao prvi igrač u historiji Bundeslige koji je zabio gol u deset utakmica zaredom protiv istog protivnika.

No, puno impresivniji je ukupni Bayernov niz koji traje od 9. februara. Naime, tog datuma je Leipzig odigrao 0:0 protiv njemačkog i europskog prvaka nakon čega je Bayern dobio nevjerojatne 23 utakmice zaredom u svim takmičenjima.

Zadnja ekipa koja je u službenoj utakmici pobijedila Bayern bila je Borussia iz Mönchengladbacha koja je 7. decembra prošle godine slavila 2:1. U međuvremenu je Bayern izgubio prijateljsku utakmicu od Nürnberga 5:2, ali tek nakon što je u drugom poluvremenu Hansi Flick u igru stavio 11 juniora.

Impresivan je i rezultat Hansija Flicka. U 37 službenih utakmica koliko je na klupi Flick je izgubio samo dvije, a jednu je remizirao. Pod njegovim vodstvom Bayern ima gol razliku 124:26 i prosječno po susretu zabija 3,4 gola.

 

Učitaj još novosti