15. 09. 2020 - 15:12
Stiže Koemanov miljenik
907
Shares
Stiže Koemanov miljenik

Stiže Koemanov miljenik

15. 09. 2020 - 15:12
0
Shares

Ronald Koeman želi Nizozemca dovesti kako bi pojačao napad Barcelone, a sada se čini kako je postigao dogovor s Lyonom, ali i s igračem.

Odšteta nije poznata, ali Lyon je ranije tražio iznos do 50 milijuna eura pa se očekuje da odšteta nije veća od te svote. Depay bi trebao biti predstavljen do kraja tjedna. 

screenshot-18

Koeman ga želi, a on je u Lyonu dosegao limit

Svjestan da je u Lyonu u najboljim godinama (26) osobno i momčadski dosegnuo plafon nedavnim polufinalom Lige prvaka te da Lyon u novoj sezoni ne igra u LP-u, Depay je nakon sjajne partije protiv Dijona u Ligue 1 bio brutalno iskren:

"Ne vidim budućnost u Lyonu i nisam siguran da ću ostai ovdje u nastavku sezone. Tu sam četiri godine, postao sam kapetan i sve je to lijepo, ali trebam misliti na sebe i nastavak svoje karijere, a ovdje nema više Lige prvaka."

Potonuo u Unitedu i preporodio se u Lyonu

Depay je u Lyon došao na posudbu iz Manchester Uniteda, koji ga je u ljeto 2015. kupio za 34 milijuna eura, ali je na Old Traffordu potpuno podbacio. Preporodio se u Lyonu, koji ga je u siječnju 2017. otkupio za 25 milijuna eura. Depay je u 139 utakmica za Lyon postigao 57 golova, a namjestio 43.

Barceloni je Depay atraktivan zbog svega navedenog, ali i zato što mu ugovor s Lyonom traje do sljedećeg ljeta pa Barcelona ne bi morala platiti više od 40 milijuna eura. 

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti