11. 09. 2020 - 22:53
ZBOG PRETPLJENOG STRAHA TUŽIT ĆE NOVAKA? Osim što je postala...
907
Shares
ZBOG PRETPLJENOG STRAHA TUŽIT ĆE NOVAKA? Osim što je postala popularna zbog ovoga će postati i bogata

ZBOG PRETPLJENOG STRAHA TUŽIT ĆE NOVAKA? Osim što je postala popularna zbog ovoga će postati i bogata

11. 09. 2020 - 22:53
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Novak Đoković prolazi kroz teške trenutke u karijeri, ali i životu. Diskvalifikacija sa US Opena šokirala je Srbiju, svijet tenisa i svijet sporta uopšte.

Ipak, Novak je najbolji na svijetu i u ekspresnom roku će se vratiti na teren, ali slučajna zvijezda svjetskog tenisa ove godine ima “priliku života”. Ne baš časnu, ali novac je novac, kako kažu u SAD.

Sutkinja Laura Clarck je poslije eliminacije Đokovića sa US Opena postala jedna od najpoznatijih sudija na svijetu, ne samo u tenisu, već i puno šire. Ona će sada imati priliku da osim popularnosti postane i bogataš.

 

 

Naime, kako tvrde dobro upućeni poznavaoci prilika u Americi, naročito njihovog pravnog sistema, lako može da se dogodi da ona tuži Novaka za pretrpljeni strah i traži veliku odštetu.

Ako na to dodamo činjenicu da je Novak izjavio kako se izvinjava linijskoj sutkinji za pretrpljeni stres (automatski priznao djelo), ova Amerikanka bi mogla vrlo lako i jednostavno zaraditi ogromnu svotu novca.


Prema pisanju nekih medija Amerikanka Laura Clark bi mogla tužiti Novaka Đokovića zbog pretrpljenog straha, iako ima uporište i u tome da tuži i dobar dio medija koji tvrde kako je zbog nje najbolji igrač svijeta diskvalificiran,prenosi Blic.Linijska sutkinja bi mogla tražiti visoku odštetu s obzirom na činjenicu da je Đoković kroz godine zaradio pravo bogatstvo kao vrhunski tenisač. Mediji koji o tome pišu tvrde kako se zasad ipak radi o neprovjerenim informacijama te se očekuje sljedeći potez nesretne sutkinje, koju dio medija pokušava pretvoriti u negativca broj 1., iako je i sam Đoković vrlo jasno poručio ”da ona nije ni za što kriva”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti